12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Helaas, je kan maar één keer stemmen vanaf jouw pc of mobile device.

Om de Bestelauto Expo Publieksprijs 2020 zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, heeft u maar één keer de mogelijkheid om uw persoonlijke stem uit te brengen op uw favoriete bestelauto’s. Wilt u een relatie of klant laten stemmen, dan kunt u naar de onderstaande hyperlink verwijzen of deze kopiëren en toesturen.

https://www.bestelauto-expo.nl/publieksprijs2020/

Wil je aanwezig zijn bij de prijs uitreiking en kans maken op een 'Limited VIP-Goodybag' met hierin aangeboden; unieke en exclusieve aanbiedingen van diverse standhouders ter waarden van enkele honderden euro's? Schrijf je dan nu al in voor de Bestelauto Expo op 12 en 13 november via de onderstaande button.

Wil je óók het Bestelauto Expo Magazine ontvangen? Vul dan hier je gegevens in, dan sturen wij in het najaar het magazine gratis per post toe!

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10220