10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Lees nu online Bestelauto Expo Magazine!

Bestelauto Expo Magazine staat vol met de dikste bestellers, testen van de nieuwste modellen, lease en mobiliteits nieuws en andere interessante reportages. Een magazine dat helemaal past bij de hedendaagse petrolhead. 4x per jaar verschijnt Bestelauto Expo Magazine, is gratis te verkrijgen op de Bestelauto Expo, en verschijnt voortaan ook in de brievenbus van tienduizenden bestelauto rijders en beheerders (fleetowners).

Bestelauto Expo Magazine is niet te koop in de kiosk of met een abonnement, maar kun je thuisgestuurd krijgen, helemaal gratis! Onder de online versie kun je via het inschrijfformulier je inschrijven voor het nummer dat in het voorjaar van 2020 verschijnt. 

Editie november 2019:

Abonneer je op de papieren Bestelauto Expo Magazine

In het voorjaar van 2020 verschijnt er weer een editie van Bestelauto Expo Magazine, Vul hieronder het formulier in en wij sturen je het eerstvolgende magazine gratis toe!

* Deze velden zijn verplicht

Op deze pagina kunt u de mediabrochure 2019 downloaden.

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10174