12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Bestel nu uw gratis Bestelauto Expo Magazine!

Dit najaar verschijnt er weer een editie van Bestelauto Expo Magazine, Nederlands nieuwste bestelautomagazine dat voortaan 4x per jaar zal verschijnen. Bestelauto Expo Magazine is niet te koop in de kiosk of met een abonnement, maar kun je thuisgestuurd krijgen, helemaal gratis! Wat je daarvoor moet doen is heel eenvoudig, vraag hieronder jouw eerste nummer aan en we zorgen ervoor dat hij binnenkort ook bij jou in de bus ligt.

Bestelauto Expo Magazine staat vol met de dikste bestellers, testen van de nieuwste modellen, lease en mobiliteits nieuws en andere interessante reportages. Een magazine dat helemaal past bij de hedendaagse petrolhead. 4x per jaar verschijnt Bestelauto Expo Magazine en is gratis te verkrijgen op de Bestelauto Expo en verschijnt voortaan ook in de brievenbus van tienduizenden bestelauto rijders en beheerders (fleetowners).

Vul hieronder het formulier in en wij sturen je in het najaar het magazine gratis toe in!

* Deze velden zijn verplicht

Op deze pagina kunt u de mediabrochure 2019 downloaden.

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10174