10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Video's

CAAZ2343

VIDEO: BCA op Bestelauto Expo 2018

Gepubliceerd: 27 november 2018

Wat er zoal werd ingeruild door BCA Autoveiling op de Bestelauto Expo van vorige week? Manager Inkoop & Taxatie Henk Lubbersen van BCA merkt dat ondernemers kooplustig zijn. Doorgaans zijn de bestelauto’s die worden ingeruild tussen de vier en vijf jaar oud.

VIDEO: City Hub en Urban Mobility Systems introduceren de Zolution

Gepubliceerd: 27 september 2018

Met het groeiende aantal vrachtwagens dat dagelijks in het centrum moet zijn, dreigen de Nederlandse binnensteden verstopt te raken. City Hub trekt hiertegen ten strijde met groene stadsdistributie vanuit slimme magazijnen aan de rand van de stad. En binnenkort ook met de Zolution: een geheel nieuw elektrisch voertuig dat ontwikkeld is door de specialisten van Urban Mobility Systems (UMS).

VIDEO: Gevangenbusjes vanaf 2020 volledig elektrisch

Gepubliceerd: 12 juni 2018

Vanaf 2020 moeten de honderden dienstauto’s en ongeveer 300 transportbussen en speciale voertuigen van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) over op elektrische aandrijving. Daartoe is vorige week een convenant getekend met betrokken partijen.

video

VIDEO: Boek nu uw stand!

Gepubliceerd: 22 april 2018

Bestelauto Expo is hét event voor iedereen die actief is in het bedrijfswagen-segment tot 3500kg. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november 2018 ontmoet de bestelautowereld een brede doelgroep aan beslissers.

VIDEO: Kansen in de fleetmarkt voor de elektrische Maxus EV80

Gepubliceerd: 16 april 2018

Bestelauto Expo was aanwezig bij de lancering van de elektrische bestelauto Maxus EV80 bij De Beelen Autogroep in Lisserboek. De ‘brand ambassador’ van Maxus, een bedrijfswagenexpert en een bestelautojournalist over deze middensegment bestelauto van de Chinese producent SAIC. In dat land rijdt de auto overigens al enkele jaren rond.

coolblue-fietst-272x181

VIDEO: Coolblue start eigen bezorgservice per fiets: Coolbluefiets

Gepubliceerd: 04 april 2018

Coolblue gaat zelf kleine pakketjes per fiets bij consumenten thuis bezorgen. Op 3 april start de service in Eindhoven en Den Haag. De bedoeling is om CoolblueFietst uit te rollen naar alle grote Nederlandse steden. 

VIDEO: Nieuwe wijn in oude zakken...?

Gepubliceerd: 04 maart 2018

Elektrische bestelauto's zijn in opkomst, maar bepaald niet nieuw. Hier (wie kent hem niet) een Commer Walk-Thru . Een last-mile delivery truck uit 1971 bij van Gend en Loos in Utrecht.

Sprinter 1

VIDEO: Nieuwe Sprinter: onderdeel van groter geheel

Gepubliceerd: 21 februari 2018

Tijdens de première van de nieuwe Mercedes-Benz Sprinter, onlangs in Duisburg, werd de bestelauto zelf nadrukkelijk als rader in een veel groter geheel neergezet. De fabrikant positioneerde vooral zichzelf als logistiek dienstverlener. Bestelauto Expo was erbij.

426214160_Nissan e-N_gamechanger in bedrijfswagensegment

VIDEO: Nissan e-NV200: gamechanger in bedrijfswagensegment

Gepubliceerd: 21 februari 2018

Elektrisch aangedreven bestelwagen met fors grotere actieradius

  • Ruim 60 % grotere actieradius op enkele acculading dankzij nieuwe batterij
  • Geen beperkingen op gebied van laadcapaciteit ondanks groter rijbereik
  • Ontworpen om 100 % elektrische distributie voor Europese ondernemingen mogelijk te maken en luchtkwaliteit in stadscentra te helpen verbeteren
  • Beschikbaar als VAN en EVALIA (tot 7 zitplaatsen)
Toyota-e-palette-concept-vehicle

VIDEO: Toekomst van mobiliteit volgens Toyota: zelfrijdende ‘e-pallet’ shop

Gepubliceerd: 23 januari 2018

De Toyota e-Palette is inzetbaar als on-demand mobiele winkel, showroom, werkruimte of restaurant. De mobiele services van de e-Palette kunnen ook worden ingezet om een kleine community rondom een evenement te vormen.

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10046