10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:
Yves-Pouliquen-new-Head-of-Sales-and-Marketing-at-Apollo-Vredestein-Europe.jpg

Yves Pouliquen, nieuwe Head of Sales and Marketing bij Apollo Vredestein Europa

Gepubliceerd: 12 juni 2019

Apollo Vredestein heeft aangekondigd dat Yves Pouliquen onlangs is toegetreden tot de Europa-divisie om leiding te nemen over zowel de verkoop- als de marketingactiviteiten. Pouliquen brengt meer dan 20 jaar internationale ervaring in de bandenindustrie mee, met inbegrip van bedrijven zoals Pirelli en Michelin.

Met een internationale carrière van 22 jaar, waarvan elf succesvol leidinggevend bij multinationals in Europa en Azië/Oceanië (inclusief China), heeft Pouliquen zich bewezen als een uitstekende senior business executive op het gebied van verkoop en marketing, branding, bedrijfsvoering, after-sales, financiën en de toeleveringsketen in automotive-bedrijven die actief zijn in allerlei verschillende culturele omgevingen.  

"Als een resultaat- en oplossingsgerichte leidinggevende, beschikt Yves over een aanzienlijke expertise in het opbouwen en leidinggeven aan grote multidisciplinaire teams, marktuitbreiding en het nastreven van operationele uitmuntendheid," aldus Benoit Rivallant, directeur van Apollo Vredestein in Europa. "Met Yves aan het hoofd van verkoop en marketing in Europa, bouwen we verder aan succesvol behalen van onze langetermijn groeistrategie." 

Persbericht
 

Deel dit artikel:

Gerelateerde exposanten

10051