12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:
sitebanner-800x99-animated-loop

Twee miljoenste VW Caddy geproduceerd

Gepubliceerd: 19 maart 2018

Volkswagen Bedrijfswagens heeft deze maand de twee miljoenste Caddy geproduceerd. Het jubileumexemplaar van de compacte besteller rolde in de Volkswagen-fabriek in de Poolse stad Poznan van de band.

Het exemplaar werd geschonken aan de Poolse hulporganisatie St. Brother Albert. Medewerkers van Volkswagen Poznan en Volkswagen Group Polska zorgden op hun beurt voor een extra donatie aan het goede doel.

In 1982 startte Volkswagen Nutzfahrzeuge AG met de productie van de eerste-generatie Caddy. Ruim 35 jaar en drie generaties verder staat de huidige, vierde generatie te boek als een succesvol, compact multitalent. Onder het strakke design van de Caddy gaat een forse laadruimte (3,2 kuub in de Caddy en 4,2 kuub in de Caddy Maxi) schuil.

 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10051