12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:
sitebanner-800x99-animated-loop
01-Toyota-Hilux-Challenger-voor-Dakar-coureur-Bernhard-ten-Brinke

Toyota Hilux Challenger voor Dakar-coureur Bernhard ten Brinke

Gepubliceerd: 17 april 2019

Ondernemer Bernhard ten Brinke heeft onlangs zijn nieuwe Toyota Hilux in ontvangst genomen. De Nederlandse fabriekscoureur van Toyota GAZOO Racing liet zijn oog vallen op een Hilux Challenger in de opvallende kleur ‘Tabasco Orange metallic’. 

Ten Brinke doet voor Toyota GAZOO Racing mee aan onder meer de Dakar Rally. Eveneens in een Toyota Hilux waarmee hij begin vorig jaar een historische zege behaalde door als eerste Nederlander ooit een etappe te winnen in de categorie Auto. Ook tijdens de komende Dakar Rally in Saoedi-Arabië verschijnt Ten Brinke in een Toyota Hilux aan de start, samen met navigator Tom Colsoul. Speciaal voor het in ontvangst nemen van zijn eigen Hilux, trok Ten Brinke dan ook zijn raceoverall van Toyota GAZOO Racing aan.

Verlengstuk van Dakar-avontuur
Ten Brinke over zijn nieuwe pick-up: “De Hilux is onverwoestbaar en vooral als Challenger sexy om te zien. Een auto waarin je gezien wil worden. Het is bovendien een verlengstuk van mijn Dakar-avontuur; met de Hilux geef ik aan vierkant achter het product en het merk Toyota te staan. Ik zet de Hilux dan ook in tijdens promotionele activiteiten voor mijn deelname aan Dakar 2020. De voorbereidingen hiervoor lopen volgens plan. Ik sport veel en zit vaak op de ATB. En ook dan komt de Hilux van pas; mijn mountainbike zet ik zo achter in de laadbak.”

Extra comfort
De Toyota Hilux van Bernhard ten Brinke is uitgerust met onder meer zwarte spatbordverbreders, 18-inch lichtmetalen wielen, LED-koplampen en een zwarte roll-overbar. De tonneaucover is uitgevoerd in de oranje carrosseriekleur. Vanbinnen is de Hilux Challenger voorzien van extra comfort in de vorm van automatische airconditioning, stoelverwarming en cruise control. En ook een Toyota Go navigatiesysteem is standaard. Toyota levert zijn pick-up vanaf 18.895 euro, exclusief btw en bpm; de Challenger-uitvoering is leverbaar vanaf 29.490 euro. 
 

Persbericht

Deel dit artikel:

Gerelateerde exposanten

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10051