10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:
Innovatie Centrum Snoeks Automotive

Snoeks start bouw nieuw Innovatie Centrum

Gepubliceerd: 20 mei 2019

Snoeks Automotive, de specialist in interieurconcepten voor lichte bedrijfswagens, heeft afgelopen vrijdag 17 mei de start van de bouw van haar nieuwe Innovatie Centrum en tevens hoofdkantoor feestelijk ingeluid met het slaan van de eerste paal. De nieuwe hoofdvestiging, die gerealiseerd wordt in Nieuw-Vennep, sluit aan bij de ambities van Snoeks om uit te groeien tot wereldwijde speler in de automotive branche.

De nieuwe vestiging van het familiebedrijf wordt gebouwd in samenwerking met projectontwikkelaar Heembouw op het bedrijventerrein “Venneppark N207” te Nieuw-Vennep en zal in het tweede kwartaal van 2020 opgeleverd worden. De verhuizing van de organisatie vindt hiermee dus binnen Nieuw-Vennep plaats.  

 Marc Broere
 
Marc Broere, Directeur Snoeks Automotive, liet weten; “Hoewel we geografisch gezien een kleine stap maken, vormt de nieuwe locatie een enorme stap voorwaarts voor Snoeks Automotive. De moderne faciliteiten die het nieuwe Innovatie Centrum biedt, zorgen ervoor dat wij voor onze klanten in de toekomst van nog grotere toegevoegde waarde kunnen zijn.”


 
De start van de bouw werd op een feestelijke wijze ingeluid met het slaan van de eerste paal. Tijdens de ceremonie was er een speciale rol weggelegd voor de kinderen van de familie Snoeks, die met een druk op de knop de hei-machine activeerden. 

 Ron Snoeks
 
Ron Snoeks, CEO Snoeks Groep; “Wij zijn enorm trots op de groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Om in te spelen op de veranderende wereld en om onze internationale ambities te kunnen faciliteren hebben wij gekozen voor dit nieuwe Innovatie Centrum, ik  kijk dan ook vol vertrouwen uit naar de toekomst.”

Perbericht.

 

Deel dit artikel:
10051