10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Rhino zet nieuwe standaard met dakdrager KammBar tot 75kg laadcapaciteit

Gepubliceerd: 04 februari 2018

Rhino Products, fabrikant van accessoires voor bedrijfswagens, heeft de belastbaarheid van de dakdrager KammBar® met 50% verhoogd.

Voor Rhino Products is het belangrijke jaar op gebied van produktontwikkeling begonnen met de verhoging van de capaciteit van de veelgevraagde KammBar® dakdrager. 

De KammBar® dakdrager, toepasbaar op alle gangbare Europese bedrijfsvoertuigen, is nu gekeurd voor 75kg per drager. Ontwikkeld en geproduceerd in het hoofdkantoor in Deeside, Verenigd Koninkrijk, biedt de KammBar® een sterke combinatie van degelijkheid, toepasbaarheid en duurzaamheid. 

Kevin Broadbent, Manager Engineering, benadrukt: “We hebben er hard aan gewerkt dat bij deze verhoging van de capaciteit alle specifieke eigenschappen van de dakdrager zoals het lichtgewicht en speciale aerodynamische profielen voor het verminderen van de luchtweerstand behouden blijven. Zoals ook het voorgaand model van deze dakdrager, geschikt voor 50kg, is de 75kg KammBar® geproduceerd van geanodiseerd aluminium en voorzien van coating om roestvorming en verwering tegen te gaan.”

De KammBar® is TUV Rheinland gekeurd en onderworpen aan een uitgebreide 20g crashtest. Omdat diefstal een veelvoorkomend probleem voor veel eigenaren van bedrijfswagens zijn de voetsteunen afsluitbaar gebleven, zoals in het oorspronkelijke model. 

Ook het aantrekkelijk ontwerp van de KammBar® is gebleven waarmee het professionele voorkomen van de bedrijfswagen als visitekaartje van de onderneming wordt ondersteund en versterkt. 

De dakdrager word in één pakket geleverd, compleet met voorgemonteerde voetsteunen voor snelle montage en inclusief twee gratis ladingstops. De KammBar® is leverbaar in Verenigd Koninkrijk en Europa. 

Met het zicht op verdere productontwikkelingen en nieuwe introducties voor later dit jaar bouwt Rhino verder aan de successen die in 2017 werden ingezet.
 

Deel dit artikel:
10051