10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:
17727_1

Renault Kangoo Z.E. nu ook als pick-up

Gepubliceerd: 29 april 2019

De volledig elektrische Renault Kangoo Z.E. is nu ook beschikbaar in Nederland als pick-up met een grote open laadbak. Deze versie is bij uitstek bedoeld voor hoveniers, gemeenten, reinigingsdiensten en andere bedrijven die waarde hechten aan duurzame mobiliteit in stedelijk gebied.


    
De pick-up is gebaseerd op de Renault Kangoo Z.E. Maxi en wordt omgebouwd door gecertificeerd Agrément Carrossier Veth Automotive. Er zijn vier typen beschikbaar. De basisversie heeft geen opbouw, vaste zijwanden en een achterklep. Er is ook een opbouwvariant met een platte laadbak en openklapbare aluminium zijwanden. Bij de derde variant kan dezelfde laadbak ook kippen. De vierde variant heeft een kiepbare veegvuilopbouw van lichtgewicht kunststof.

Renault Kangoo
De Renault Kangoo Z.E. wordt aangedreven door een elektromotor van 44 kW (60 pk) die gevoed wordt door een 33 kWh batterij. Dankzij de 7 kW/32A AC-lader is de batterij via een 7,4 kW oplaadpunt in circa zes uur op te laden. In een uur, bijvoorbeeld tijdens de lunchpauze, kan een rijbereik van circa 35 kilometer worden bijgeladen.

De prijzen van de Renault Kangoo Z.E. pick-up beginnen bij € 33.584,- exclusief BTW en op basis van batterijkoop. Zaken zoals palenrekken, gereedschapskisten, optische signalering en laadbakcoating zijn optioneel beschikbaar. Tevens zijn voor de Kangoo Z.E. in Nederland subsidieregelingen van toepassing, zoals de MIA, VAMIL en eventuele lokale subsidies voor de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen.

Persbericht.

Deel dit artikel:
10051