12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:
sitebanner-800x99-animated-loop

RDW waarschuwt voor nepmail

Gepubliceerd: 24 juni 2018

Volgens de rijksdienst zijn er valse e-mails in omloop die de indruk wekken afkomstig te zijn van de RDW maar in werkelijkheid phisingmails zijn.

Er zijn valse e-mails in omloop van RDW met als afzender info@mail.rdw.nl en onderwerp: Afdeling Service. In deze e-mail worden autobedrijven gevraagd om hun persoonlijke gegevens bij te werken en te controleren op een website.

De RDW benadrukt dat het gaat om valse mails en adviseert niet op de link in de e-mail te klikken, geen gegevens in te vullen en de mail te verwijderen. "Het gaat hier om een phishingmail. RDW en andere overheidspartijen sturen nooit een dergelijk verzoek via e-mail", laat de RDW weten in een mededeling die wel echt afkomstig is van de RDW. "E-mails afkomstig van RDW eindigen op @rdw.nl."

Bedrijven die via deze link een tenaamstellingscode hebben aangevraagd moeten een nieuwe tenaamstellingscode aanvragen op de website van de RDW. Daarmee is per direct de oude code ongeldig.

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10051