10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Opel Vivaro krijgt ‘Connected Car Award 2017’

Gepubliceerd: 19 februari 2018

Het Duitse Auto Bild en Computer heeft de Opel Vivaro betiteld als ‘held van digitalisatie’. Samen met de Insignia zijn ze uitgeroepen tot winnaars uitgeroepen in de respectievelijke categorieën ‘Connected Campervan’ en ‘Connected Car’.

De ‘Connected Car Awards 2017’ is een publieke verkiezing. Circa 15.000 lezers van de twee magazines brachten hun stem uit.

Volgens Opel CEO Michael Lohscheller maken het IntelliLink infotainmentsysteem, geschikt voor Apple CarPlay en Android Auto, en de uitgebreide OnStar diensten, van autorijden een multimedia-experience.

De recent geïntroduceerde Opel Vivaro Life – de kampeerwagenvariant van de populaire Vivaro – pakte dus de overwinning in de categorie ‘Connected Campervan’. Onder meer door de digitale connectiviteit van het Navi 80 IntelliLink systeem met realtime traffic functie. Met dit systeem krijgt de bestuurder tijdig updates en alternatieve snellere routes gepresenteerd om te voorkomen dat het voertuig in een file terechtkomt. De functie ‘point of interest’ geeft ook winkels en restaurants in de omgeving van de route weer. De bediening van Navi 80 IntelliLink is eenvoudig dankzij het 7-inch kleurentouchscreen, de toetsen op het stuurwiel of spraakbesturing.

Waarom is connectiviteit zo belangrijk? Wij denken hierom.

[Foto-onderschrift]: Opel CEO Michael Lohscheller (midden) krijgt de Awards van Stephan Fritz (links), General Manager Auto Bild Group, en Tomas Hirschberger van Auto Bild. 

Deel dit artikel:
10051