10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:
BEX_2019-wk42_foto1a

O19 is nieuw Q-Top-imperiaal

Gepubliceerd: 15 oktober 2019

Q-Tech start met de uitlevering van een nieuw Q-Top-imperiaal; de O19, die zich kenmerkt door open in plaats van gesloten zijkanten. Q-Tech is leverancier van een uitgebreide assortiment accessoires voor bedrijfsauto’s.

“Ontwikkeling in eigen huis is voor ons heel belangrijk. De belangrijkste input voor onze R&D-afdeling komt van onze klanten, die input geven”, stelt Bas Verschoor, Sales & Marketing Manager Europe bij Q-Tech. De open zijkant van de O19, die bovendien iets hoger is, is volgens de makers zeer functioneel wanneer een ladder met wijkende eindsporten mee moet. “Want dat was volgens berijders de enige beperking van de stijlvolle C13 imperiaal. De dwarsdragers van de open O19 bevinden zich op dezelfde hoogte als die van de onderste lengtedragers. Je kunt bijvoorbeeld een ladder door de open zijprofielen laten uitsteken of lading vastsnoeren. Bovendien bieden de hoge zijkanten meer stabiliteit bij transport van grotere ladingen.”

Stil tot 120 km/h

Het geanodiseerde aluminium en de zwarte kunststof eindkappen zijn herkenbare Q-Tech design elementen, terwijl één vin rood is. De RVS montagesteunen zijn ontwikkeld op basis van de positie van de originele imperiaal-montagepunten af fabriek. Q-Tech claimt dat de O19 zelfs bij 120 km/uur geluidsarm is. Bij aanschaf van deze imperiaal worden standaard diffusers meegeleverd, zodat maximale geluidseliminatie wordt bereikt. Afhankelijk van het merk en type bedrijfswagen en de toegestane daklast van het voertuig, heeft de Q-Top O19 een draagvermogen tot 167 kilogram.

Deel dit artikel:
10051