10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:
Easy Aero - dakventilator - bestelwagen

Nieuw: Een krachtige dakventilator met innovatieve push- en pull techniek

Gepubliceerd: 25 april 2019

Afgelopen Bestelauto Expo demonstreerde Imbema het eerste ontwerp van de Easy Aero dakventilator. Dankzij een innovatieve push- en pulltechniek heeft de Easy Aero een aantoonbaar betere ventilatie dan traditionele modellen.En dit is in de markt niet ongemerkt gebleven: inmiddels gingen er al verschillende voertuigen met een Easy Aero de weg op, en dat terwijl de dakventilator pas eind april officieel de verkoop in gaat.

De Easy Aero is een robuuste, geruisloze dakventilator voorzien van unieke push- en pulltechniek. Deze techniek zorgt voor een krachtige luchtcirculatie (70m3/uur) waardoor er altijd voldoende frisse lucht in de bestelwagen is. Muffe lucht, warmte, gassen of dampen zijn hiermee verleden tijd.

Door de krachtige ventilatie is er geen aparte bodemafvoer meer nodig. Dit is een groot voordeel, omdat er niet meer in de vloer van de bus geboord hoeft te worden. Het scheelt niet alleen veel werk, maar voorkomt ook ernstige beschadigen aan bijvoorbeeld de uitlaat, bedrading en het remsysteem van de bedrijfswagen.

De Easy Aero dakventilator is geschikt voor elke bestelbus of bestelwagen. De windgedreven ventilator voert vocht, schadelijke gassen en warmte in je voertuig af. De push- en pull techniek zorgt voor een krachtige luchtcirculatie. Het unieke van de auto dakventilator is dat er geen aparte bodemdoorvoer nodig is. Dit scheelt niet alleen veel werk, maar voorkomt ook ernstige beschadigen aan bijvoorbeeld de uitlaat, bedrading en het remsysteem van je bestelbus. Easy in gebruik, montage en onderhoud.

(Persbericht)

Deel dit artikel:

Gerelateerde exposanten

10051