12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:
sitebanner-800x99-animated-loop
Press photo Navco International

Navco International neemt EquipVehicle over

Gepubliceerd: 05 maart 2019

EquipVehicle opgericht door Richard Roessink is dé specialist in professionele uitrusting voor bedrijfswagens en industriële machines. Tevens biedt het online platform voor automotive holdings prachtige kansen om de interne verkoop van bedrijfswagenaccessoires een boost te geven.
EquipVehicle kan onder de vlag van Navco International de volgende stap zetten in haar ambitie om internationaal nog sneller te groeien aldus Roessink. 

De overname van EquipVehicle is een logische volgende stap volgens Peter Meuter, directeur/eigenaar van Navco International.
Als T1 automotive leverancier van hoogwaardige, op maat gemaakte, innovatieve en geïntegreerde oplossingen focust Navco International op OEM/OES, PDI en conversieprojecten voor Europese en nationale autoimporteurs.
Dat doen we binnen Europa al jarenlang zeer succesvol voor personenwagens. De uitbreiding richting bedrijfswagens stond al enige tijd op ons verlanglijstje.  

De combinatie van klantspecifieke projecten en een online platform met professionele accessoires maakt het tot een unieke combinatie die als totaal partner kan optreden voor (Europese) importeurs,
bedrijfswageninrichters, automotive holdings en OEM’s.

Richard Roessink zal als Sales & Business Development Manager binnen Navco International het aanspreekpunt zijn voor alle vraagstukken binnen het segment bedrijfswagens.

www.navco-international.com | www.equipvehicle.nl  

Persbericht

Deel dit artikel:

Gerelateerde exposanten

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10051