12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:
sitebanner-800x99-animated-loop

Kunststof vloer uit een stuk

Gepubliceerd: 22 november 2017

Een duurzame en nagenoeg slipvrije bedrijfsautovloer is de Turbo Liner van KCN Automotive uit Zevenhuizen-Moerkapelle. KCN staat voor Kunststof Coating Nederland en de vloeren die het bedrijf levert, worden met een speciale, uit de Verenigde Staten geïmporteerde spuitmachine in één handeling aangebracht. 

Het materiaal hardt uit tot een solide geheel zonder naden, kieren of hoeken en kan bijna overal tegen: zuren, olie, oplosmiddelen en andere bijtende goedjes. In combinatie met de Hebic-betimmering zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk, uiteenlopend van de vloer en wielkasten tot een volledige laadruimtebehandeling die met de hogedrukspuit schoongemaakt kan worden. Volgens KCN Automotive gaat de vloer net zo lang mee als de auto.

Bron: Fleet&Mobility

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10051