10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:
iveco verizon.jpg

Iveco bouwt telematica van Verizon Connect af-fabriek in

Gepubliceerd: 09 april 2019

Verizon Connect gaat een samenwerking aan met Iveco, fabrikant van commerciële en industriële voertuigen. Klanten worden zo voorzien van Verizon Connect’s telematicaplatform die bedrijven van elke omvang kunnen gebruiken om hun mobiele business te optimaliseren.

Dit Iveco fleet management by Verizon Connect is nu beschikbaar in nieuwe Iveco Daily-modellen lichte bedrijfswagens. Klanten kunnen kiezen uit drie Verizon Connect-plannen: Fleet Essential zonder tachograafrijuren, Fleet Essential met tachograafrijuren en Fleet Enhanced met tachograafrijuren en op afstand downloaden van tachograafdata. Dat laatste maakt het mogelijk chauffeurskaarten en tachograafdata op tijd en volgens wettelijke vereisten te downloaden.

Afgelopen maart introduceerde Verizon Connect de nieuwe digitale tachograaf. Een groot hulpmiddel voor wagenparkbeheerders om op de hoogte te blijven van wat chauffeurs doen. In wekelijkse rapportages is te zien hoe chauffeurs en voertuigen presteren en wat het brandstofverbruik was. Bovendien helpen deze rapportages te voldoen aan Europese regelgeving op het gebied van tachografen. De mobile-workforcemanagementoplossing van Verizon Connect, Workforce Essential, is beschikbaar als uitbreiding op alle plannen.

Volgens Dan Levy, OEM Business van Verizon Connect, kan dit niveau van klantenservice alleen bestaan met een diepgaande integratie. “En die is er nu tussen Verizon Connect en de voertuigen van Iveco. Met Iveco fleet management by Verizon Connect hebben onze gemeenschappelijke klanten nu de oplossingen die ze nodig hebben om de veiligheid, productiviteit en efficiëntie van hun wagenpark te verhogen.”

Ook Fabio Santiago, TCO Services Director bij Iveco, ziet grote voordelen voor zij klanten. “Door oplossingen van Verizon Connect in te bouwen in geselecteerde nieuwe voertuigen, kunnen we onze klanten helpen hun bedrijf beter te runnen met meer controle over hun werkzaamheden.”
 

Deel dit artikel:
10051