12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:
sitebanner-800x99-animated-loop
HelloFresh.jpg

Inzet telematica zorgt voor efficiënte bezorging

Gepubliceerd: 29 april 2019

HelloFresh kiest voor Moove Connected Mobility. “HelloFresh levert wekelijks een box vol verse ingrediënten aan huis van de beste kwaliteit. Duurzaamheid is daarbij een belangrijk thema en daar is de maaltijdboxleverancier op verschillende manieren mee bezig. Het is voor ons naast het zorgvuldig selecteren van de ingrediënten belangrijk om onze logistieke processen, inclusief vervoer, zo efficiënt mogelijk in te zetten”, aldus Thomas Stroo Head of Logistics van HelloFresh. “Daar helpt Telematica ons bij. In Moove hebben wij een partij gevonden die samen met ons naar de juiste oplossing kijkt. Naast telematica en reporting geven zij ook concreet advies, denken mee en helpen bij de implementatie.”

15% besparing op schade- en onderhoudskosten
Alle auto’s worden uitgerust met realtime telematica software. Hiermee wordt data verzameld over o.a.: gordelgebruik, temperatuur van de lading, accu-status, locatie en het onderhoud van de auto’s. Met twee belangrijke resultaten: meer veiligheid en kostenbesparing. ‘Omdat klanten via het Moove cloud-ecosysteem direct inzicht krijgen, kunnen ze veel eerder bijsturen. Zo kun je de veiligheid van medewerkers verbeteren, schade- en onderhoudskosten beperken en brandstof- en stroomkosten verlagen, vaak met wel 15%’, aldus Han Arts Sales Director van Moove.

Over Moove Connected Mobility
Moove Connected Mobility is een expert op het gebied van automotive telematica en car sharing. In samenwerking met Geotab verbinden ze voertuigen met het internet en ontsluiten zij een breed scala aan relevante data. Moove heeft op dit moment ruim 10.000 connected voertuigen en is actief in twintig landen.

Foto: Links Thomas Stroo (Head of Logistics HelloFresh) en rechts Han Arts (Sales Director Moove Connected Mobility)

(Persbericht)

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10051