12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:
sitebanner-800x99-animated-loop

Independer met vergelijking bestelautoverzekering

Gepubliceerd: 11 juli 2017

Independer lanceert vandaag een eerste vergelijkings- en adviesmodule voor bestelautoverzekeringen, onder andere gericht op zakelijke ondernemers. Maar ook aanbieders kunnen er hun producten op kwijt.

De vergelijker wordt gefaseerd ingevoerd, zegt Maarten Lemmers, woordvoerder bij Independer. Het begint met een prijsvergelijking, waarin ook dekkingsadvies (WA, BC of VC) wordt gegeven. In de volgende fase wordt de vergelijking uitgebreid met advies op basis van prijs/kwaliteit. “Uiteindelijk gaat Independer via de module ook aanvullende verzekeringen voor bestelauto’s adviseren en aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan een verzekering voor vervoerde zaken.”De ongeveer 900.000 bestelauto’s in Nederland is voor ongeveer de helft in bezit van particulieren en klein zakelijke ondernemers, de doelgroep waar Independer zich op richt. Naast het zoeken van de best passende bestelautoverzekering, kan er ook telefonisch advies worden ingewonnen bij een van de experts.

Ook biedt de vergelijker aanbieders van bestelautoverzekeringen een platform om hun producten aan te bieden aan de consument en ondernemer.

Independer is marktleider als aanbieder van online autoverzekeringen. De ambitie is om deze positie ook te verkrijgen bij bestelautoverzekeringen.

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10051