12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:
sitebanner-800x99-animated-loop
40268307-Ford-APK-Ruitenw-1200x628px_SOCIAL-lente

Gratis ruitenwissers bij Ford APK-keuring

Gepubliceerd: 25 februari 2019

Met de lente in zicht, geeft Ford bij een Ford APK-keuring tijdelijk een set ruitenwissers ter waarde van € 35 cadeau. De actie loopt van 1 maart tot en met 12 april en geldt voor alle Ford personen- en bedrijfswagens.

Ruitenwissers hebben het zwaar te verduren tijdens de natte wintermaanden en bij vorst. Voor optimaal zicht raadt Ford aan ze tijdig te vervangen; goed zicht draagt immers bij aan de verkeersveiligheid. Naast het nadeel van een beperkt zicht, laten slechte ruitenwissers zich vaak horen, wat best irritant kan zijn. Ford lanceert van 1 maart tot en met 12 april een APK-actie voor álle Ford personen- en bedrijfswagens, waarbij de ruitenwissers aan de voorzijde – ter waarde van minimaal € 35 – gratis zijn inbegrepen.

Overzichtelijk keuringsrapport
De jaarlijkse periodieke APK-keuring komt de verkeersveiligheid en het milieu ten goede. Bij de Ford-dealer ontvangen klanten na een Ford APK-keuring standaard een overzichtelijk keuringsrapport met daarin eventuele reparatie-, afkeur- en adviespunten. Alvorens reparaties door te voeren, worden Ford-rijders door hun dealer vooraf geïnformeerd over de aandachtspunten.

Expertise inbegrepen
Voor deze Ford APK-keuring vraagt de Ford-dealer slechts € 29, waarbij de expertise en apparatuur om de APK professioneel uit te voeren zijn inbegrepen. In combinatie met een onderhoudsbeurt kost de APK bij Ford zelfs slechts € 19. Klik hier om een APK-afspraak te plannen bij een Ford-dealer in de buurt.

Deel dit artikel:

Gerelateerde exposanten

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10051