12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:
sitebanner-800x99-animated-loop
bc-hidden_LR

Essent lanceert innovatieve laadoplossing

Gepubliceerd: 01 maart 2019

Berijders stellen steeds meer eisen aan een laadpunt. Snel laden en een niet te opvallend laadpunt zijn daarbij de twee belangrijkste criteria. Essent lanceert daarom een nieuwe laadoplossing: The Hidden. Dit 22kW AC laadpunt is voorzien van een innovatieve techniek. Geen zichtbare laad unit aan de gevel, maar netjes weggewerkt in de meterkast. Slechts de praktische laadkabel is zichtbaar. Het laadpunt bedient u via een handige app. U kunt ook kiezen voor een plug en play modus. Verrekening van de stroomkosten regelt u met een voordelig abonnement. Het laadpunt is standaard voorzien van Dynamic Load Balancing. Zo laadt de auto altijd maximaal met de beschikbare stroom.

Meer weten over dit state of the art laadpunt? Op het Fleet Event van 21 maart in Hotel Houten, geeft Bas Bullens van Essent een presentatie met als onderwerp: 'De do's en don'ts bij het inrichten van laadinfrastructuur'.

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10051