12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:
sitebanner-800x99-animated-loop
BEX_2019-wk36_foto3

Big Nugget: grote Transit als camper

Gepubliceerd: 02 september 2019

Ook dat is de bestelautowereld: Ford presenteert het concept voor een nieuwe, grote camper onder de grappige naam Big Nugget. Basisvoertuig is de grote Transit.

Nugget is een begrip in de camperwereld; het gaat steeds om modellen op basis van Ford bedrijfswagens. Naast de bestaande Transit Custom Nugget is de Big Nugget een mogelijke aanvulling op het gamma. Ford bewandelt hiermee dezelfde weg als Volkswagen, dat de Crafter aanbiedt als California XL naast de kleinere California op Transport-basis. De Big Nugget is ontwikkeld in samenwerking met specialist Westfalia, heeft een binnenruimte van 13 kubieke meter en twee meter stahoogte. De draaibare voorstoelen maken onderdeel uit van de woonkamer; in het midden bevinden zich de badkamer met toilet en douche en de keuken en helemaal achterin is een tweepersoons bed gebouwd.

Deel dit artikel:

Gerelateerde exposanten

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10051