12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:
sitebanner-800x99-animated-loop

Amateurs in nieuwe campagne Fiat Professional

Gepubliceerd: 13 mei 2018

Fiat Professional, het bedrijfsautomerk van Fiat, zet in op humor: door beelden van waarschijnlijk Russische origine te gebruiken wordt het contrast aangeduid tussen klunzen en professionals op het gebied van goederentransport.

De gekozen beelden appelleren sterk aan de beruchte dashcam-video’s van Russische verkeerssituaties. Hoewel ze niets bijdragen aan de kwaliteiten van de modellen van Fiat Professional zelf, wordt wel duidelijk gemaakt dat er kennelijk een Fiat is voor elke mogelijke transportklus. Het moet gezegd: Fiat Professional heeft een gamma dat aan de verste uithoeken van het bedrijfsautospectrum invulling geeft. Aan de andere kant: degene die lange planken overdwars in zijn Volga vervoert, kan een zekere creativiteit niet worden ontzegd. De bestuurder is zich waarschijnlijk van geen kwaad bewust. 
 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10051