12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Naslagwerk

DHL Goupil - Groen transport.jpg

DHL Parcel neemt elektrische Goupil in gebruik

Gepubliceerd: 01 mei 2019

DHL Parcel breidt zijn duurzame wagenpark verder uit met de Goupil, een elektrische auto van Franse makelij, speciaal voor binnenstedelijke distributie.

2018_FORD_TRANSIT__06

Stijging bedrijfswagenverkoop genereert welvaart voor Europese economie – groei gestimuleerd door online winkelen

Gepubliceerd: 30 april 2019

Online winkelen en de toename van het aantal zelfstandig ondernemers zijn factoren die de enorme stijging van het gebruik van bedrijfswagens veroorzaken. Die stijging draagt bij aan een injectie van miljarden euro's in de Europese economie.

17727_1

Renault Kangoo Z.E. nu ook als pick-up

Gepubliceerd: 29 april 2019

De volledig elektrische Renault Kangoo Z.E. is nu ook beschikbaar in Nederland als pick-up met een grote open laadbak. Deze versie is bij uitstek bedoeld voor hoveniers, gemeenten, reinigingsdiensten en andere bedrijven die waarde hechten aan duurzame mobiliteit in stedelijk gebied.

HelloFresh.jpg

Inzet telematica zorgt voor efficiënte bezorging

Gepubliceerd: 29 april 2019

HelloFresh kiest voor Moove Connected Mobility. “HelloFresh levert wekelijks een box vol verse ingrediënten aan huis van de beste kwaliteit. Duurzaamheid is daarbij een belangrijk thema en daar is de maaltijdboxleverancier op verschillende manieren mee bezig.

0.png

Europese Autobelastingen naar € 428 miljard per jaar

Gepubliceerd: 29 april 2019

De European Automobile Manufacturers 'Association (ACEA) gepubliceerde deze week een rapport over aankoopbelastingen (BTW, omzetbelasting, registratiebelasting), eigendomsbelasting (jaarlijkse motorrijtuigenbelasting, wegenbelasting) en autoverkeer (brandstofbelasting) in de Europese Unie en andere belangrijke markten.

Opel-Vivaro-Irmscher-GT-506680

ZZP'ers opgelet, dit is de nieuwe Opel VIvaro Irmscher GT

Gepubliceerd: 29 april 2019

Opel introduceerde in de zomer van 2018 de sportieve Opel Vivaro Irmscher. Die limited edition was zo’n groot succes – vooral onder ZZP’ers – dat Opel een opvolger heeft voor deze Vivaro-uitvoering.

Def-finder-logo-RGB.jpg

Movida introduceert zakelijk ritregistratieplatform Finder

Gepubliceerd: 26 april 2019

Nederland is een nieuw zakelijke ritregistratiesysteem rijker: Finder van Movida. Niet het eerste in Nederland, maar wel een van de meest moderne en complete (cloud)systemen, aldus Movida-directeur Ed Moné.

BEX_2019-wk18_Trafic1

Nieuwe Renault Trafic met 2.0-motoren

Gepubliceerd: 26 april 2019

De tweede nieuwe Renault-bedrijfswagen die afgelopen week is geïntroduceerd, is de Trafic. De belangrijkste wijzigingen betreffen de frisse neus en de toepassing van nieuwe motoren en een automatische versnellingsbak.

BEX_2019-wk18_Master1

Nieuwe Renault Master opgewaardeerd

Gepubliceerd: 26 april 2019

Zoals vorige week aangekondigd, gaan we ditmaal wat dieper in op de belangrijkste nieuwkomers van Renault. Om te beginnen de Master, die een nieuw front heeft gekregen, alsmede een nieuw dashboard en opgewaardeerde motoren. 

Easy Aero - dakventilator - bestelwagen

Nieuw: Een krachtige dakventilator met innovatieve push- en pull techniek

Gepubliceerd: 25 april 2019

Afgelopen Bestelauto Expo demonstreerde Imbema het eerste ontwerp van de Easy Aero dakventilator. Dankzij een innovatieve push- en pulltechniek heeft de Easy Aero een aantoonbaar betere ventilatie dan traditionele modellen.

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10051