12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Naslagwerk

persbericht-tgetgx-1920x1080-728095

MAN komt met nieuwe MAN TGE Commander Series

Gepubliceerd: 26 maart 2019

Op de vakbeurs Transport Compleet in Hardenberg introduceert MAN een speciale Commander Series van de TGE bestelauto. 

Verizon Connect

Europese bestelautomarkt blijft stijgen (+5.3%)

Gepubliceerd: 25 maart 2019

De vraag naar bestelauto's in de EU steeg over de eerste twee maanden van dit jaar met 5,3%. De grootste EU-markten hebben dit jaar allemaal positieve resultaten behaald

C4-Voiture-de-livraison-1928

100 jaar Citroën bedrijfswagens (deel 1: 1919-1945)

Gepubliceerd: 19 maart 2019

Al had André Citroën het grote, 'gewone' publiek voor ogen toen hij zijn eigen autofabriek startte, er verschenen bijna direct varianten in de prijslijsten die vertegenwoordigers en andere kleine zelfstandigen als doelgroep hadden.

tachograaf verizon

Verizon Connect komt met digitale tachograaf

Gepubliceerd: 18 maart 2019

Met de introductie van de nieuwe digitale tachograaf van Verizon Connect kunnen transport- en andere bedrijven overal digitale-tachograafbestanden en chauffeursgegevens downloaden.

tomtom ebook

‘MKB gelooft in digitalisering wagenpark’

Gepubliceerd: 14 maart 2019

73 procent van MKB-bedrijven met een wagenpark, is ervan overtuigd dat ze meer werk gedaan kunnen krijgen als ze de workflow meer kunnen digitaliseren, blijkt uit nieuw onderzoek van TomTom Telematics.

Toyota maanauto1

Toyota gaat mogelijk de ruimte in met unieke brandstofcel maanauto

Gepubliceerd: 13 maart 2019

Toyota en de Japan Aerospace Exploration Agency (JAXA) willen samenwerken op het gebied van internationale ruimteontdekkingsreizen.

Verizon Connect

Verizon Connect introduceert ‘diagnosetool’ bestelauto’s

Gepubliceerd: 12 maart 2019

Verizon Connect introduceert Engine Connect, een krachtige tool die speciaal ontwikkeld is voor bestelauto’s. De tool verkrijgt kritische data rechtstreeks vanuit de motor van de bedrijfswagen en monitort op mogelijke problemen.

dtco-4-0-data

Continental heeft EU-goedkeuring voor Slimme Tachograaf

Gepubliceerd: 12 maart 2019

Eindhoven, 12 maart 2019 - Continental is de eerste leverancier op de markt die het groene licht heeft gekregen voor zijn intelligente VDO DTCO 4.0 digitale tachograaf en de KITAS 4.0 snelheidssensor. 

Go_Further

Ford kiest Nederland als toneel voor tiendaags Europees Go Further-event

Gepubliceerd: 12 maart 2019

Ford Europa heeft wederom Amsterdam gekozen als toneel voor het Europese Ford Go Further-event. Van 2 tot en met 11 april presenteert Ford in SugarCity aan duizenden gasten de nieuwste technologieën, innovaties en modellen die het merk de komende jaren op de markt gaat brengen.

Leiden green deal ZES

Leiden nu ook bij Green Deal Zero Emission Stadslogistiek

Gepubliceerd: 11 maart 2019

Leiden sluit zich aan bij de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (ZES). Daarin wordt gestreefd naar een emissievrije stadsdistributie in 2025 en een ‘gelijk speelveld’ zodat ondernemers weten waar ze aan toe zijn.

Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10051