10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Naslagwerk

500_19c0468-028

Mercedes-Benz Sprinter – al 25 jaar een pionier in zijn klasse

Gepubliceerd: 08 juni 2020

Al een kwart eeuw lang staat de naam Sprinter synoniem voor een complete klasse bestelwagens. Met de huidige generatie én de eSprinter verzet Mercedes-Benz Vans opnieuw de bakens op het gebied van stedelijk transport. Om dit 25-jarig jubileum te vieren, heeft Mercedes-Benz de derde aflevering van het Meet Mercedes DIGITAL nieuwsformat geheel aan de Sprinter gewijd. De focus ligt daarbij niet alleen op de huidige generatie auto’s; deze aflevering neemt de kijker ook mee op een reis door de tijd, in een succesverhaal van een bestelwagen waarvan de roots teruggaan naar 1955.

01-De-vernieuwde-Toyota-Hilux-onoverwinnelijk

De vernieuwde Toyota Hilux: onoverwinnelijk

Gepubliceerd: 04 juni 2020

De vernieuwde Toyota Hilux combineert een opvallend nieuw uiterlijk met een nieuwe 2,8-liter motor en verbeterde on- en off-road prestaties. De onverwoestbare pick-up biedt ook meer comfort, een verbeterde uitrusting en diverse uitvoeringen die zich richten op de groeiende vrijetijdsmarkt in Europa.

Vernieuwde-Toyota-Hilux-getest-door-Fernando-Alonso.jpg

Vernieuwde Toyota Hilux getest door Fernando Alonso

Gepubliceerd: 01 juni 2020

Voormalig Formule 1-coureur Fernando Alonso en navigator Marc Coma kregen tijdens hun rallytraining voor de Dakar Rally 2020 de unieke mogelijkheid om alvast een preproductiemodel van de vernieuwde Toyota Hilux te testen. Het Spaanse duo in dienst van Toyota GAZOO Racing nam begin dit jaar met een rallyversie van de Toyota Hilux voor het eerst deel aan de Dakar Rally, die bekendstaat als de zwaarste rally wereldwijd.

Maxus-Ahold-300x192.jpg

Maxomotive (elektrische Maxus) breidt uit

Gepubliceerd: 28 mei 2020

De kersverse Nederlandse importeur van het Chinese elektrische bestelwagenmerk Maxus breidt uit met een nieuw opgezet Nederlands hoofdkantoor in Amstelveen en het aanstellen van officiële Maxus-dealers.

01_Renault-introduceert-aantrekkelijke-Trafic-Business.jpg

Renault introduceert aantrekkelijke Trafic Business

Gepubliceerd: 28 mei 2020

Renault introduceert de Business-uitvoering van de Trafic. Het betreft een rijk uitgevoerde en gunstige geprijsde versie met als doel een lage bijtelling voor iedereen die zijn of haar bedrijfswagen van de zaak ook privé gebruikt.

01-Toyota-PROACE-CITY-toonaangevend-op-meerdere-vlakken-2000x800

Toyota PROACE CITY: toonaangevend op meerdere vlakken

Gepubliceerd: 26 mei 2020

Toyota is nu ook actief in het segment van de compacte bestelwagen. De Toyota die de klus gaat klaren is de PROACE CITY. De nieuwe Toyota bestelauto vinkt alle eisen af die gebruikers van een compacte bestelwagen stellen aan hun auto.

03-Toyota-introduceert-PROACE-Electric

Toyota introduceert PROACE Electric, eerste volledige serie elektrische bedrijfswagens van Toyota

Gepubliceerd: 19 mei 2020

Toyota start in geselecteerde Europese landen, waaronder in Nederland vanaf oktober dit jaar, de leveringen van een hele serie PROACE Electric bedrijfswagens. Er is keuze uit twee krachtige batterijpakketten die de volledig elektrische bestelauto een actieradius geven tot 330 kilometer (WLTP).

01_De-nieuwe-Citroen-e-Jumpy-bestelauto-van-het-jaar-gaat-elektrisch

De nieuwe Citroën ë-Jumpy: bestelauto van het jaar gaat elektrisch!

Gepubliceerd: 13 mei 2020

Citroën – al negentig jaar een toonaangevende speler op de markt van lichte bedrijfswagens – presenteert de 100% elektrisch aangedreven ë-Jumpy.

E-NV200 VOLTIA VAN_Image 2-1200x675.jpg

Nissan breidt e-NV200 line-up uit met veelzijdige e-NV200 XL Voltia

Gepubliceerd: 12 mei 2020

Nissan verbreedt de diversiteit van de e-NV200-familie met de introductie van de e-NV200 XL Voltia. Deze elektrisch aangedreven bestelwagen is bij uitstek geschikt voor zogeheten ‘last-mile delivery’ in steden. De laadinhoud van 8 m3 is maar liefst 90% groter dan die van de reguliere e-NV200.

vwbwgverlengdegarantie.jpeg

Volkswagen Bedrijfswagens verlengt fabrieksgarantie met drie maanden

Gepubliceerd: 08 mei 2020

Volkswagen Bedrijfswagens verlengt de fabrieksgarantieperiode met drie maanden. Dit geldt voor de Amarok, Caddy, Transporter en Crafter waarvan de fabrieksgarantie afloopt in de periode tussen 1 maart en 31 mei 2020.

Deel deze pagina:
10051