10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Naslagwerk

19c0643-173

Verkoopstart Mercedes-Benz EQV: elektrische MPV voor gezin, vrije tijd en bedrijf

Gepubliceerd: 03 juli 2020

De nieuwe elektrische MPV van Mercedes-Benz, de EQV, is nu te bestellen vanaf € 59.990 exclusief BTW/subsidies, inclusief vier jaar onderhoud en is leverbaar vanaf dit najaar. Bij de marktintroductie is dit derde elektrische voertuig van Mercedes-Benz Vans in de lange wielbasisversie verkrijgbaar als EQV 300.

Advertentie Goupil G6

Goupil kondigt de nieuwe G6 aan

Gepubliceerd: 01 juli 2020

De nieuwe Goupil G6, de 100% elektrische bedrijfswagen welke eind 2019 in première ging op de Solutrans-vakbeurs in Lyon, is vanaf 1 juli 2020 te bestellen. De eerste leveringen zullen naar verwachting eind 2020 plaatsvinden. De Nederlandse importeur is Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit.

01-Toyota-maakt-prijzen-PROACE-Electric-bekend-1500x600

Toyota maakt prijzen PROACE Electric bekend

Gepubliceerd: 30 juni 2020

Toyota begint in Nederland met de verkoop van de Toyota PROACE Electric. De prijzen van de volledig elektrische bedrijfswagen beginnen bij 35.995 euro, exclusief btw en subsidies. Met full operational lease is de PROACE Electric vanaf 599 euro per maand leverbaar (60 maanden, 10.000 kilometer per jaar).

FORD_2020_CV_CONNECTIVITY_03-scaled

Ford geeft impuls aan ‘verbonden’ bedrijfswagens: modem, ‘connected’ services en draadloze updates nu standaard

Gepubliceerd: 30 juni 2020

Ford maakt vrijwel al zijn bedrijfswagens standaard connected, wat goed is voor klanten en hun bedrijven. Zij kunnen hiermee de productiviteit verhogen, de inzetbaarheid van bedrijfswagens maximaliseren en technologisch voorop blijven lopen.

Traffic Service 2 kl.jpg

Eerste twee FUSO eCanters voor Traffic Service Nederland

Gepubliceerd: 30 juni 2020

Afgelopen week heeft Traffic Service Nederland twee FUSO eCanters in gebruik genomen. De specialist uit Oss die met diensten en producten invulling geeft aan tijdelijke verkeerssituaties, draagt met de volledig elektrische voertuigen bij aan CO2-reductie in de binnenstedelijke gebieden van Rotterdam en Amsterdam.

Plexiglas in auto.jpg

Veiligheidsvoorschriften voor coronascherm in bedrijfsauto

Gepubliceerd: 23 juni 2020

Mag je nu wel of niet afschermingen in personenauto's en bedrijfsauto's gebruiken? Schermen aanbrengen in lengterichting van de auto om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zorgt voor meer onveiligheid. Dat blijkt uit onderzoek van de RDW in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW).

esprinter4.jpg

Mercedes-Benz Vans start verkoop elektrische eSprinter

Gepubliceerd: 15 juni 2020

25 jaar geleden introduceerde Mercedes-Benz de Sprinter en in een kwart eeuw tijd is het model uitgegroeid tot naamgever van het segment voor de grote bestelbussen. Oftewel: de Sprinter-klasse.

FORD_2020_TRANSIT_TRAIL_RANGE_01-scaled

Met avontuurlijke Trail-uitvoering verlaat Ford Transit de gebaande paden

Gepubliceerd: 15 juni 2020

Ford heeft de nieuwe Transit Trail en Transit Custom Trail speciaal ontwikkeld voor gebruik op uitdagend terrein. Het voor deze versies ontwikkelde mechanische sperdifferentieel (mLSD) geeft de voorwielaangedreven bedrijfswagens extra tractie op een onverharde of gladde ondergrond.

02_Citroen-Reveal-e-Spacetourer

De Nieuwe Citroën ë-SpaceTourer: veelzijdige, 100% elektrische personenbus voor wie alles uit het leven haalt

Gepubliceerd: 12 juni 2020

Citroën is pionier op het gebied van MPV’s en heeft alle expertise in huis voor het ontwikkelen van veelzijdige auto’s die het leven nog prettiger maken. Dat bewijst het Franse merk opnieuw met de 100% elektrisch aangedreven versie van de Citroën SpaceTourer: de ë-SpaceTourer.

Transit10-speed-Transmission-scaled

Ford Transit efficiënter en verfijnder dankzij geavanceerde 10-trapsautomaat

Gepubliceerd: 10 juni 2020

Ford is gestart met de productie van een nieuwe tientraps automatische transmissie in de achterwielaangedreven varianten van de Ford Transit. Deze transmissie staat garant voor een laag brandstofverbruik1, optimale duurzaamheid en een maximum trekvermogen tot 2.800 kg2.

Deel deze pagina:
10051