10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Naslagwerk

Opel-Vivaro-e-511686

Elektrische bestelvoertuigen gaan inhaalslag maken

Gepubliceerd: 07 mei 2020

Elektrische bestelvoertuigen gaan het bedrijfswagennieuws steeds vaker bepalen. Dat stellen onderzoekers van kennis- en innovatiecentrum ElaadNL in hun Outlook ‘Elektrisch op bestelling’. 

FORD_RESTART_GERMANY_22

Gas er op! Europese Ford-fabrieken gaan weer draaien; werknemers weer aan de slag

Gepubliceerd: 06 mei 2020

Er rollen weer nieuwe Ford’s van de productielijnen in Duitsland, Roemenië en Spanje. De productie lag zeven weken stil als gevolg van de COVID-19 crisis.
 

02-Opel-Vivaro-e-succesvolle-bedrijfswagen-gaat-elektrisch

Elektrische bestelauto's gaan inhaalslag maken

Gepubliceerd: 05 mei 2020

Onderzoekers van kennis- en innovatiecentrum ElaadNL komen in de Outlook “Elektrisch op bestelling” in 3 scenario’s tot de voorspelling dat e-bestelwagens een inhaalslag gaan maken. Daarbij kijken zij ook naar de impact van een (snel)groeiend aantal elektrische bestelvoertuigen op de benodigde infrastructuur.

Opel-Vivaro-e-511686

Foto's van de nieuwe Opel Vivaro-e

Gepubliceerd: 28 april 2020

De nieuwe Vivaro-e is de eerste volledig elektrische bedrijfswagen van Opel. Het model komt op een ideaal moment op de markt, want in veel – vaak stedelijke – gebieden is emissievrije levering van goederen en diensten een absolute must. De Vivaro-e is bij uitstek geschikt voor zogeheten ‘last mile delivery’.

Trafic 19- C13 + Get-Up + SB Mat + PB

Altrex & Q-Tech ontwikkelen telescopische Get-Up ladder

Gepubliceerd: 22 april 2020

De nieuwe telescopische Q-Top Get-Up ladder is een gebruiksvriendelijk arbeidsmiddel dat het op- en afladen van materiaal op een imperiaal nóg veiliger maakt. Door kennis over klimoplossingen en bedrijfswagenaccessoires te bundelen, is deze Q-Top ladder de eerste in de markt die alle waardevolle functionaliteiten, conform de laatste safety-richtlijnen combineert.

Ford-Bedrijfswagens

Ford Bedrijfswagens: sterk eerste kwartaal, productnieuws en aanvullende service voor klanten

Gepubliceerd: 17 april 2020

Ford Bedrijfswagens heeft in Nederland een sterk eerste kwartaal gedraaid. Het totaalaanbod van het uitgebreide modellengamma en de professionele dienstverlening van de Transit Centrum dealers hebben in de eerste drie maanden van dit jaar vooral in de grootzakelijke markt geleid tot verdere groei.

bestelauto-2.jpg

Samen rijden naar een project of klant mag (maar rijd zoveel mogelijk apart!)

Gepubliceerd: 14 april 2020

De afgelopen dagen heeft de politie op diverse plaatsen boetes uitgedeeld aan bedrijven die per bus naar en van bouwprojecten reden. Bouwend Nederland en Techniek Nederland hebben hierover intensief overleg gevoerd met het ministerie van Binnenlandse Zaken. Uitkomst is dat het is tóch is toegestaan om met z’n tweeën naar een project of klus te rijden.

karma-e-flex-bedrijfswagen-918x612

Karma onthult elektrische bedrijfswagen

Gepubliceerd: 14 april 2020

Karma Automotive is meer dan een ‘Fisker Karma‘ in een nieuw sausje. Het autobedrijf uit Californië heeft serieuze ambities en dat komt onder meer tot uiting met deze elektrische bedrijfswagen.

bestelautos cbs.jpeg

Vijfde jaar op rij met toename bestelauto’s

Gepubliceerd: 01 april 2020

Het aantal bestelauto’s is voor het vijfde jaar op rij gestegen, blijkt uit CBS-cijfers vandaag. Begin dit jaar telde Nederland bijna 940 duizend bestelauto’s, het hoogste aantal ooit. Er waren 2,7 procent bestelauto’s meer dan een jaar eerder en 15 procent meer dan in 2015.

Video_Check

Ford introduceert PickUp&Clean en spoort klanten aan om thuis te blijven

Gepubliceerd: 24 maart 2020

Het COVID-19 (Corona) virus heeft grote impact op ons dagelijks leven. Niet alleen de manier van werken is veranderd, thuissituaties zijn ook veranderd. 
Bij Ford staat de gezondheid van medewerkers, dealerorganisatie en klanten voorop en om het risico op verspreiding van COVID-19 zo veel mogelijk te vermijden, spoort Ford mensen aan om thuis te blijven. 

Deel deze pagina:
10051