12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Naslagwerk

panelvan.jpg

DHL en StreetScooter werken samen aan waterstofbusje

Gepubliceerd: 28 mei 2019

Het grote voordeel van een bestelwagen met brandstofcel is uiteraard dat het rijbereik relatief hoog ligt.
 

BEX_2019-wk22_foto2a

Opel imiteert The A-Team

Gepubliceerd: 27 mei 2019

Het Opel-Treffen in Duitsland is gekozen als locatie voor de onthulling van de spectaculaire showauto O-Team Zafira Life. De inspiratiebron is niet moeilijk te achterhalen. 

download (4).jpg

Fiat Chrysler Automobiles vraagt Group Renault ten huwelijk

Gepubliceerd: 27 mei 2019

Onder leiding van Sergio Marchionne was FCA Automobiles al jaren op zoek naar een partner om het automobiele leven mee te delen. Het concern lijkt in Groupe Renault een levenspartner te hebben gevonden. FCA Automobiles heeft Groupe Renault namelijk officieel uitgenodigd om te fuseren.

Foto Bas Bogerd liggend.jpg

Sixt Mobility Consulting B.V. benoemt Bas Bogerd tot nieuwe Chief Commercial Officer

Gepubliceerd: 24 mei 2019

Sixt Mobility Consulting B.V. benoemt Bas Bogerd tot nieuwe Chief Commercial Officer en breidt daarmee de service op het gebied van innovatief en gedigitaliseerd vlootbeheer sterk uit.

tabel verkoop q1.png

Europese bestelauto markt +5,9%

Gepubliceerd: 23 mei 2019

In de eerste vier maanden van het jaar stegen de registraties van nieuwe lichte bedrijfsvoertuigen in de EU met 5,9% tot 721.303 bestelwagens. 

eaton_charge-800x449.jpg

Eaton lanceert xChargeIn oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen

Gepubliceerd: 23 mei 2019

Powermanagementbedrijf Eaton introduceert xChargeIn, een nieuwe oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. xChargeIn is beschikbaar in vier series voor diverse toepassingen: van enkelvoudige wandmontagesystemen bij particuliere woningen tot grootschalige oplaadpunten voor bedrijfsterreinen en parkeergarages.

Nissan NV250 L1 Van - Red - Exterior 30-source

Nissan NV250 is nieuwe kloon Renault Kangoo

Gepubliceerd: 20 mei 2019

Nissan trekt het doek van een nieuwe bestelbus: de NV250. Het is geen moeilijke quizvraag op welke auto die besteller is gebaseerd.

Innovatie Centrum Snoeks Automotive

Snoeks start bouw nieuw Innovatie Centrum

Gepubliceerd: 20 mei 2019

Snoeks Automotive, de specialist in interieurconcepten voor lichte bedrijfswagens, heeft afgelopen vrijdag 17 mei de start van de bouw van haar nieuwe Innovatie Centrum..

Renault-TRAFIC-en-MASTER.jpg

Renault maakt prijzen vernieuwde Master en Trafic bekend

Gepubliceerd: 17 mei 2019

De Trafic en Master – de twee belangrijkste bedrijfswagens in het aanbod van Renault – zijn grondig vernieuwd. Beide modellen zijn aanzienlijk gemoderniseerd op het gebied van frontdesign, interieur, rijhulpsystemen en motoren. 

Sortimo eindhoven

Sortimo Eindhoven klaar voor de toekomst op nieuwe, ruimere locatie

Gepubliceerd: 16 mei 2019

Op 17 mei a.s. opent Sortimo Eindhoven feestelijk de deuren van de nieuwe locatie aan de Bedrijvenweg 11 in Eindhoven. De nieuwe vestiging biedt een stuk meer mogelijkheden dan de oude, en dat komt uiteraard de klanten ten goede.

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10051