12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Naslagwerk

gmc-syclone-black-front-side-=2019-750.jpg

De snelste pickup ter wereld maakt een comeback

Gepubliceerd: 19 april 2019

Het is geen Dacia Sandero, maar toch Good News! De pickup is een type voertuig dat in Nederland beperkt populair is. De meeste pickups zijn voornamelijk functioneel. Denk bijv. aan voertuigen als de Nissan Navara en de volkswagen Amarok.

Renault-EZ-FLEX-00

Dit is de bestelbus van de toekomst, volgens Renault

Gepubliceerd: 19 april 2019

De Renault EZ-FLEX is een compact en wendbaar voertuig dat ontwikkeld is om eenvoudig door druk stadsverkeer te manoeuvreren. Het model biedt een uitstekende .....

en_Opel-Light-Commercial-Vehicle-Infographic-506622

Opel bedrijfswagenverkoop stijgt met 35% in eerste kwartaal 2019

Gepubliceerd: 18 april 2019

Het offensief van Opel met zijn lichte bedrijfswagens werpt zijn vruchten af: in het eerste kwartaal van 2019 zijn wereldwijd bijna 33.000 verkopen geregistreerd. Een stijging van 35% ten opzichte van vorig jaar.

00_Toyota-met-nieuwe-PROACE-CITY-nu-ook-actief-in-segment-compacte-bestelwagen

Toyota met nieuwe PROACE CITY nu ook actief in segment compacte bestelwagen

Gepubliceerd: 18 april 2019

Toyota introduceert een nieuwe compacte lichte bedrijfswagen. Deze PROACE CITY is leverbaar met de keuze uit twee lengtematen. Het laadvolume bedraagt 3,3 dan wel 3,9 m3.

01_Vredestein-Quatrac-All-Season-lifestyle-photography

Vredestein Quatrac 5 all-season band beste in zijn segment bij grote bandentest

Gepubliceerd: 18 april 2019

Het toonaangevende Duitse magazine Auto Bild Allrad heeft zijn jaarlijkse test van all-season banden gepubliceerd. Na zeven modellen van de maat 235/55 R19 te hebben vergeleken, kwam Quatrac 5 van Vredestein als winnaar uit de bus met de score 'vorbildlich' ('voorbeeldig').

01-Toyota-Hilux-Challenger-voor-Dakar-coureur-Bernhard-ten-Brinke

Toyota Hilux Challenger voor Dakar-coureur Bernhard ten Brinke

Gepubliceerd: 17 april 2019

Ondernemer Bernhard ten Brinke heeft onlangs zijn nieuwe Toyota Hilux in ontvangst genomen. De Nederlandse fabriekscoureur van Toyota GAZOO Racing liet zijn oog vallen op een Hilux Challenger in de opvallende kleur ‘Tabasco Orange metallic’.

stint 2019.jpg

Stint mag met nieuwe regels weer de weg op

Gepubliceerd: 17 april 2019

De Tweede Kamer gaat akkoord met de aanpassingen die minister Van Nieuwenhuizen voorstelt voor de Stint. Dat betekent dat de elektrische bolderkar voor het volgende schooljaar weer de weg op kan.

maxus.jpg

EV Maxus nu ook verkrijgbaar bij Truckland

Gepubliceerd: 17 april 2019

Bedrijfswagendealer Truckland voert vanaf deze maand ook de elektrische bestelauto’s van Maxus. Truckland heeft ook al vrachtwagens van DAF en Tatra in het portfolio, plus de bestelauto’s van Fiat, maar hoort vanuit de markt een groeiende vraag naar elektrische bestelauto’s.

Continental_Logo_gelb_4c_IsoCV2.jpg

Continental Benelux en Continental Banden Groep sluiten nieuwe langdurige samenwerkingsovereenkomst

Gepubliceerd: 16 april 2019

De automobiel- en bandenmarkt is sinds een aantal jaren onderhevig aan belangrijke veranderingen. Als gevolg hiervan hebben Continental Benelux en Continental Banden Groep een nieuw samenwerkingskader bepaald dat beter is aangepast aan deze veranderende marktomgeving.

BEX_2019-wk16_foto1a

Toyota Proace 1.5 D-4D en actiemodel ‘Creator’

Gepubliceerd: 15 april 2019

Toyota brengt eindelijk de langverwachte 1.5-motor in de Proace, met naar keuze 102 of 120 pk. Ander nieuws is een gelimiteerde versie van de Proace, Creator genaamd.

Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10051