Beurs is verplaatst naar 2021
Aanvang over:

Naslagwerk

01-Vernieuwde-Toyota-Hilux-meer-power-verbeterde-prestaties-on-en-offroad

Vernieuwde Toyota Hilux: meer power, verbeterde prestaties on- en offroad

Gepubliceerd: 23 oktober 2020

De nieuwe Toyota Hilux combineert een nieuwe krachtige look, een extra sterke 2,8-liter D-4D-motor en verder verbeterde prestaties – zowel op de weg als in het terrein – met een hoger comfort, meer uitrusting en een nieuw topmodel, de Hilux Invincible. Meer dan ooit is de iconische Toyota pick-up geschikt voor tweeledig gebruik, namelijk als professioneel werkpaard en als ultieme vrijetijdsauto. De prijzen van de nieuwe Toyota Hilux beginnen bij 19.995 euro, excl. btw en bpm.

FORD_2020_TRANSIT_TRAIL_RANGE_01

Ford Bedrijfswagens: succesvol derde en veelbelovend vierde kwartaal

Gepubliceerd: 19 oktober 2020

Ford Bedrijfswagens heeft ook in het derde kwartaal zijn succesformule gecontinueerd. Ondanks de nog steeds uitdagende marktomstandigheden realiseerde het merk wederom een hoger marktaandeel.

Renault-Master-nu-ook-als-Work-Edition.jpg

Renault Master nu ook als worker Edition

Gepubliceerd: 13 oktober 2020

Renault introduceert een nieuwe uitvoering van de Master: de Work Edition. Deze versie combineert een extra rijke uitrusting met een klantvoordeel van € 1.300,-. Er is een ruime keuze uit lengte- en hoogtematen, toegestane maximumgewichten en motorvarianten om de bedrijfswagen perfect af te stemmen op de behoeften van de klant.

500_-ron0315.jpg

Krachtige verschijning: Mercedes-Benz introduceert exclusieve Vito POWER Edition

Gepubliceerd: 05 oktober 2020

Mercedes-Benz zet de marktintroductie van de nieuwste Vito aan met een exclusieve limited edition. Deze Vito POWER Edition onderscheidt zich door vele stijlvolle en sportieve accenten én een klantvoordeel van ruim € 2.700. Exclusiviteit is bovendien gewaarborgd: de productie van de Vito POWER Edition is beperkt tot slecht 30 exemplaren.

Wilco van den Brand en Goupil.jpg

Goupil Nederland en Dubbeldam Groep gaan samenwerken

Gepubliceerd: 05 oktober 2020

Goupil Nederland (Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V.) en Dubbeldam Groep bundelen hun krachten om samen de ultieme zero-emissie voertuigcombinatie te ontwikkelen. Met een 100% elektrische Goupil als basis zal Dubbeldam tal van opbouwmogelijkheden ontwikkelen, voor onder andere stadsreiniging, (groen)onderhoud, industrie en het snel groeiende segment last-mile-delivery.

2020_FORD_TRANSIT_5T_01

Ford kondigt sterkste en veelzijdigste bedrijfswagen ooit aan – een 5.0-tons Transit

Gepubliceerd: 30 september 2020

Ford heeft vandaag de nieuwe 5.0-tons Transit-uitvoering aangekondigd. Klanten kunnen vanaf eind oktober bij de Ford-dealer kiezen uit een bedrijfswagen met een gespecificeerde totale voertuigmassa van 5.000 kg.

e-Spacetourer

Citroën maakt prijzen ë-Jumpy Combi en ë-Spacetourer bekend

Gepubliceerd: 30 september 2020

Citroën opent de orderboeken voor de ë-SpaceTourer en ë-Jumpy Combi. De volledig elektrisch aangedreven MPV's – met een actieradius tot wel 330 kilometer (WLTP) - zijn in eerste instantie leverbaar met een 50 kWh-batterijpakket en een 136 pk (100 kW) sterke elektromotor.

Opel-Vivaro-e-Zafira-e-512854

Nieuwe Opel Vivaro-e en Opel Zafira-e Life: elektrisch en veelzijdig

Gepubliceerd: 18 september 2020

Opel breidt het aanbod van volledig elektrische voertuigen in rap tempo uit. Er staan alweer twee nieuwe modellen in de startblokken: Na de Vivaro-e – de eerste volledig elektrische bedrijfswagen van Opel – introduceert het merk ook de Vivaro-e Combi en de Zafira-e Life – respectievelijk de elekrische 9-persoons bus en de nieuwe topuitvoering van de Zafira Life.

Opel-Combo-513006

Opel Combo verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2021

Gepubliceerd: 18 september 2020

De Opel Combo heeft opnieuw een belangrijke onderscheiding in de wacht gesleept. Nadat het model in 2019 werd uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2019’ is de Combo nu door het Nederlandse vakblad Automobiel Management uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2021’.

00-Renault-ZOE-nu-ook-als-cargo-voor-bezorgdiensten

Renault ZOE nu ook als ‘Cargo’ voor bezorgdiensten

Gepubliceerd: 10 september 2020

De 100% elektrische Renault ZOE is nu voor slechts € 1.049,- excl. BTW om te bouwen naar een Renault ZOE Cargo. De ombouw gebeurt achteraf en is mogelijk vanaf het uitrustingsniveau Zen (prijzen vanaf € 35.190,- inclusief batterijkoop)1). De achterbank en de gordels worden vervangen door een bagagevloer en een kopschot inclusief een scheidingsrek. 

Deel deze pagina:
10051