10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Naslagwerk

Smart-Tacho-1-750x342

Belangrijke veranderingen door de komst van de Slimme Tachograaf

Gepubliceerd: 21 februari 2020

De nieuwste generatie tachografen, beter bekend als de 'Smart Tacho', ofwel Slimme Tachograaf, wordt de nieuwe standaard. Alle nieuwe vrachtwagens en bussen die na 15 juni 2019 voor het eerst zijn geregistreerd, moeten met deze nieuwe tachograaf worden uitgerust. 

Ford-QVM-Tijhof-1

Ford Nederland voegt nieuwe Qualified Vehicle Modifiers toe

Gepubliceerd: 14 februari 2020

In de afgelopen periode heeft Ford Nederland nieuwe gecertificeerde ombouwpartners aan het Qualified Vehicle Modifier (QVM) programma toegevoegd. Smartbox Nederland B.V., Tijhof Autotransportsystemen, VB-Airsuspension en Veth Automotive zijn onlangs toegetreden.

Schiermonnikoog FUSO 1.jpg

Nieuwe FUSO Canter op Schiermonnikoog

Gepubliceerd: 11 februari 2020

Gemeente Schiermonnikoog heeft onlangs een nieuwe FUSO-truck in gebruik genomen. De buitendienst van het eiland gebruikt de 3,5 tons Canter voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. De compacte truck werd geleverd door FUSO-dealer Wensink Groningen.

507489

Technology Pakketten voor Opel Combo, Vivaro en Movano

Gepubliceerd: 06 februari 2020

Opel introduceert per direct aantrekkelijk geprijsde Technology Pakketten voor zijn bedrijfswagens Combo, Vivaro en Movano. Het gaat om bundels van diverse opties die het comfort, de veiligheid en het gebruiksgemak ten goede komen.

waterstof-transporter-geleverd.png

Century Autogroep heeft de primeur met de elektrische Volkswagen Transporter op waterstof.

Gepubliceerd: 06 februari 2020

Century Autogroep heeft in samenwerking met Holthausen Clean Technology B.V. uit Hoogezand een volledig elektrische, op waterstof rijdende, Volkswagen Transporter op de markt gezet. De Transporter op waterstof, de H2-Transporter, is inmiddels definitief goedgekeurd door het RDW.

Ford BIO OIL ILLUSTRATION without text

In vet gebakken voedsel kan zorgen voor gezondere planeet

Gepubliceerd: 04 februari 2020

Ford heeft groen licht gegeven voor het gebruik van HVO in nieuwe Transit-bedrijfswagens. Deze hernieuwbare dieselolie wordt gemaakt van gebruikte oliën, waaronder bakolie die afkomstig is van restaurants en snackbars, en zelfs van huishoudens.

Fiat Ducato

Ruim 20 procent minder verkopen in januari

Gepubliceerd: 04 februari 2020

2020 is slecht van start gegaan wat betreft bestelautoverkopen. De markt zakte vorige maand in met 20.7 procent ten opzichte van januari een jaar eerder. Grootste daler van de grote bestelautomerken was Volkswagen (- 40,6 procent).

500_25jaarsprinter

25 jaar innovatie: de Mercedes-Benz Sprinter is jarig

Gepubliceerd: 03 februari 2020

25 jaar geleden debuteerde een bestelwagen waarvan de naam sindsdien synoniem staat aan een compleet voertuigsegment: de Sprinter. Anno 2020, een kwart eeuw later, is de huidige generatie nog steeds de maatstaf voor de concurrentie.

09-Toyota-maakt-prijzen-PROACE-CITY-VERSO-bekend-1500x1001

Prijzen Toyota Proace City Verso bekend

Gepubliceerd: 31 januari 2020

De Toyota Proace City is met ingang van 1 februari 2020 ook te bestellen als VERSO. Dit is de personenautovariant van de veelzijdige bedrijfswagen die zich kwalificeert als zeer praktische gezinsauto dankzij de royale binnenruimte en schuifdeuren aan weerszijden.

Maxomotive Nederland - Lou Jedeloo Maxus EV80 3.jpg

Nieuwe importeur Maxomotive voor elektrische Maxus

Gepubliceerd: 27 januari 2020

2020 wordt een belangrijk jaar voor Maxus, de elektrische bestelauto van Chinese makelij. Het direct salesmodel is verlaten, sinds dit jaar wordt er in Europa met officiële landenimporteurs en hun dealernetwerk gewerkt.

Deel deze pagina:
10051