12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Naslagwerk

Van-Mossel-Automotions.jpg

Van Mossel neemt deel Automotions over

Gepubliceerd: 18 juni 2019

Van Mossel Automotive Groep neemt een deel van mobiliteitsgroep Automotions over en verstevigt hiermee aanzienlijk haar positie in de regio Zuidwest Nederland. De transactie is voorgelegd aan de Autoriteit Consument & Markt en is gepland om medio juli dit jaar te worden afgerond.

02-Jumbo-start-bezorgservice-in-hartje-Amsterdam

Arval Barometer: Nederland koploper in duurzame mobiliteit

Gepubliceerd: 18 juni 2019

De Arval Mobility Observatory Barometer 2019 laat zien dat bijna de helft van de Nederlandse organisaties (44%) een elektrisch, hybride of plug-in hybride voertuig in hun wagenpark hebben geïntegreerd. Hiermee loopt Nederland voorop in de 13 onderzochte Europese landen uit de Barometer 2019.

BEX_2019-wk25_foto1

Mercedes-Benz Sprinter wil excelleren in veiligheid

Gepubliceerd: 17 juni 2019

Veiligheid is van oudsher een stokpaardje van Mercedes-Benz. Ook als het om bestelauto’s gaat, wil het de toon zetten. Bestelauto Expo woonde een demonstratie van nieuwe systemen bij op het testcomplex in Stuttgart. 

ohdyvm0b0hir

LEVC onthult Bestelauto

Gepubliceerd: 17 juni 2019

Londen Electric Vehicle Company (LEVC) heeft zojuist het doek getrokken van een bestelauto op basis van de TX, een auto die we beter kennen als de huidige 'Londense Taxi'.

mobiliteit verkeer.jpg

Deltaplan Mobiliteitsalliantie: proef met variabele bijtelling

Gepubliceerd: 13 juni 2019

(Persbericht)
De Mobiliteitsalliantie presenteert vandaag haar Deltaplan Mobiliteit, inclusief een investeringsagenda en concrete voorstellen om de stijgende vraag naar mobiliteit het hoofd te bieden. 

PSA_preview-43-2048x1367.jpg

Aigline James nieuwe managing director PSA Nederland

Gepubliceerd: 13 juni 2019

Française Aigline James (40) is per 1 juli benoemd tot managing director van PSA Nederland. Zij wordt daarmee verantwoordelijk voor de merken Opel, Peugeot, Citroën en DS. Dit meldt PSA.

06-Het-4x4-icoon-daagt-uit-de-nieuwe-Land-Cruiser-Challenger

Hét 4×4 icoon daagt uit: de nieuwe Land Cruiser Challenger

Gepubliceerd: 12 juni 2019

Al bijna zeventig jaar is de Toyota Land Cruiser dé auto waarmee onbegaanbare wegen toch begaanbaar blijken. Hij brengt je overal naartoe, én weer terug. Met zijn avontuurlijke karakter daagt hij ook uit. En dat geldt des te meer voor de nieuwe Challenger uitvoering.

Yves-Pouliquen-new-Head-of-Sales-and-Marketing-at-Apollo-Vredestein-Europe.jpg

Yves Pouliquen, nieuwe Head of Sales and Marketing bij Apollo Vredestein Europa

Gepubliceerd: 12 juni 2019

Apollo Vredestein heeft aangekondigd dat Yves Pouliquen onlangs is toegetreden tot de Europa-divisie om leiding te nemen over zowel de verkoop- als de marketingactiviteiten. 

Toyota-levert-50ste-Zonnebloemauto

Toyota levert 50ste Zonnebloemauto

Gepubliceerd: 07 juni 2019

Toyota is de leverancier van de 50ste Zonnebloemauto die onlangs door Eric Louwman (President Louwman Group) werd overhandigd aan Marc Damen (Directeur Nationale Vereniging de Zonnebloem) in het Louwman Museum te Den Haag.

190617_Fiat_Professional-Ducato-MY2020_03

Fiat vernieuwt haar grote bestelauto Ducato

Gepubliceerd: 07 juni 2019

De Fiat Ducato is nu voor het eerst voorzien van een 9-traps automatische transmissie, nieuwe rijhulp-& infotainmentsystemen en beleven nieuwe Euro 6D motoren hun debuut. 

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10051