12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:
sitebanner-800x99-animated-loop

Naslagwerk

Ford charging solutions.jpg

Ford Charging Solutions ontzorgt rijders van elektrische Fords

Gepubliceerd: 17 oktober 2019

Ford introduceert Ford Charging Solutions om één van de grootste zorgen van eigenaren van elektrische voertuigen weg te nemen: het niet tijdig kunnen opladen van de auto. Ford start in 2020 met de levering van het eerste volledig elektrische model en ontzorgt zijn klanten door toegang te bieden tot het FordPass Charging netwerk met meer dan 125.000 laadpunten in 21 Europese landen.

03-Toyota-e-Palette-biedt-geautomatiseerde-mobiliteit-tijdens-Tokyo-2020

e-Palette is Toyota-taxi voor ‘Tokyo 2020’

Gepubliceerd: 16 oktober 2019

Toyota stelt 20 exemplaren van de e-Palette ‘Tokyo 2020 Version’ beschikbaar tijdens de Olympische en Paralympische Spelen. De geautomatiseerde batterij-elektrische voertuigen verzorgen via een vaste route het vervoer van atleten en hun assistenten.

BEX_2019-wk42_foto1a

O19 is nieuw Q-Top-imperiaal

Gepubliceerd: 15 oktober 2019

Q-Tech start met de uitlevering van een nieuw Q-Top-imperiaal; de O19, die zich kenmerkt door open in plaats van gesloten zijkanten. Q-Tech is leverancier van een uitgebreide assortiment accessoires voor bedrijfsauto’s.

BEX_2019-wk42_foto2a

‘Meer schades door onervaren chauffeurs bezorgdiensten’

Gepubliceerd: 14 oktober 2019

Toenemende drukte in het verkeer door bezorgdiensten en onervaren chauffeurs leiden tot een toename van het aantal schades en premies stijgen explosief en gaan vaker ten koste van winstmarges, aldus Prodrive Academy en Moove Connected Mobility.

MB eVito6

Daimler roept honderdduizenden dieselauto's met sjoemelsoftware terug

Gepubliceerd: 14 oktober 2019

De Duitse autofabrikant Daimler roept honderdduizenden busjes en auto's van het merk Mercedes-Benz terug vanwege uitstootproblemen met de dieselmotoren. Volgens de Duitse toezichthouder Kraftfahrt-Bundesamt (KBA), die daartoe opdracht heeft gegeven, is er sprake van illegale uitlaatgastechnologie.

00-Vredestein-all-season-tyres-excel-in-top-tyre-tests.jpg

All-season banden van Vredestein doorstaan alle praktijktests met glans

Gepubliceerd: 14 oktober 2019

De recentelijk geïntroduceerde Vredestein Quatrac Pro, de eerste hoogwaardige all-season band voor uitermate veeleisende toepassingen, heeft bovenmatig goed gepresteerd tijdens de allseason-test die door het gerespecteerde Duitse tijdschrift Auto Bild werd uitgevoerd voor de oktobereditie van het blad. De Quatrac Pro kwam op de tweede plaats van 31 geteste bandmodellen van maat 225/45 R17.

dtco-4-0-data

evofenedex: Bestelauto voor eigen vervoer moet uitgezonderd worden van tachograafplicht

Gepubliceerd: 14 oktober 2019

De bestelauto moet vrijgesteld blijven van de tachograafplicht in het nieuwe Mobiliteitspakket van de Europese Unie. De noodzaak daarvoor heeft evofenedex, samen met de European Shippers' Council, bij de deelnemers aan de onderhandelingen neergelegd. 

FORD_2019_TOURNEO_CUSTOM_PHEV_003

Nieuwe Ford Transit en Tourneo Custom Plug-in Hybrid maken emissievrij rijden mogelijk zonder laadstress

Gepubliceerd: 08 oktober 2019

Ford introduceert de innovatieve Transit Custom Plug-in Hybrid, de eerste plug-in hybride in het segment van de 1-tons bedrijfswagens. De eerste generatie Transit Custom Plug-In Hybrid, die een combinatie biedt van emissievrij rijden zonder laadstress, kan worden opgeladen via het reguliere stroomnet voor een volledig elektrische actieradius van maximaal 56 km volgens NEDC richtlijnen – wat bijdraagt aan een lagere lokale uitstoot en het kunnen rijden in het groeiende aantal milieuzones in heel Europa.

05-Toyota-Hilux-Challenger-voor-Dakar-coureur-Bernhard-ten-Brinke

Stapje terug in bestelautoverkopen

Gepubliceerd: 08 oktober 2019

De afgelopen maand september doet een stap terug in bestelautoverkopen, blijkt uit recente cijfers van RDC. Er werd ruim 13% minder verkocht vergeleken met september 2018. Dat resulteert dat de markt dit jaar op een min uitkomt van 0,25 procent.

500_nootfoto1-122626

Unieke order: 600 Mercedes-Benz Vans voor Noot Personenvervoer

Gepubliceerd: 07 oktober 2019

Noot Personenvervoer in Ede neemt 600 nieuwe Mercedes-Benz bestelwagens in gebruik: 400 Vito Tourers voor het vervoer van scholieren en 200 Sprinter rolstoelbussen. De aflevering van de nieuwe voertuigen is inmiddels gestart en wordt nog voor het einde van dit jaar afgerond.

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10051