10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Naslagwerk

MB Vito 2020.png

Bestelauto verkopen juli: - 11%

Gepubliceerd: 03 augustus 2020

Het aantal registraties van bestelwagens is in juli met 10,5 procent gedaald naar 5.129 eenheden. In dezelfde periode lag het aantal registraties vorig jaar op 5.728 stuks. Dat blijkt uit de cijfers van het RDC. In juni was het aantal registraties nog 46 procent lager. 

2dfy0itbksae_800

Nieuwe Volkswagen Transporter vrijwel ongecamoufleerd

Gepubliceerd: 03 augustus 2020

Volkswagen heeft een splinternieuwe generatie Transporter in de ontwikkelingskamers staan, een bus die al meermaals uitgebreid in beeld is verschenen. Niet eerder liet de Transporter 'T7' zich echter zo goed bekijken als vandaag.

amazon-europa-bezorging-elektrisch-1170x658.jpg

Amazon gebruikt ook in Europa steeds meer elektrische bestelauto's

Gepubliceerd: 03 augustus 2020

Met name voor de ‘the laste mile’, die bijna altijd in de bebouwde kom plaats vindt, is het gebruik van elektrische bestelwagens heel interessant. Dat beseft ook e-commerce-gigant Amazon. Vanuit het distributiecentrum van Amazon in Essen rijden dagelijks meer dan 150 elektrische bestelwagens.

500_20c0373-003

Verkoop nieuwe Mercedes-Benz eVito Tourer van start

Gepubliceerd: 03 augustus 2020

Met de marktintroductie van de eVito in 2018 en de eSprinter in 2019 heeft Mercedes-Benz Vans grote stappen gezet op het gebied van lokaal emissievrij, commercieel transport in stedelijke gebieden. 

Protection-shields5-scaled

Ford introduceert veiligheidsschermen om social distancing mogelijk te maken voor inzittenden Ford Transit

Gepubliceerd: 29 juli 2020

Ford heeft nieuwe veiligheidsschermen in het assortiment die snel en eenvoudig kunnen worden bevestigd in een groot aantal verschillende bedrijfswagens. De schermen zijn ontworpen om bedrijfseigenaars te helpen voldoen aan vereisten voor social distancing en om inzittenden extra gemoedsrust te bieden. 

Mercedes Benz T-Class.png

Mercedes-Benz T-Klasse: compacte MPV voor gezin, vrije tijd en werk

Gepubliceerd: 28 juli 2020

Mercedes-Benz Vans levert kleine, middelgrote en grote bestelwagens en speelt daarmee in op alle eisen die klanten stellen op het gebied van indeling en grootte. Op het platform voor een compacte bestelwagen wordt nu een nieuw model gecreëerd dat is afgestemd op de behoeften van gezinnen en tegelijkertijd bijzonder geschikt is voor vrijetijdstoepassingen. 

Ford-Bedrijfswagens

Ford Bedrijfswagens groeit dóór in eerste helft 2020

Gepubliceerd: 28 juli 2020

De eerste helft van 2020 was voor Ford Bedrijfswagens niet alleen uitdagend, maar ook succesvol. Ondernemend Nederland koos wederom vaker voor een bedrijfswagen uit de line-up van Ford, met als resultaat de grootste stijging in het marktaandeel in de branche. Ford Bedrijfswagens versterkte daarmee zijn top-3 positie.

Verizon Connect

Bestelautoverkoop EU eerste 6 maanden -32%

Gepubliceerd: 23 juli 2020

In juni 2020 bleef de vraag naar nieuwe bedrijfsvoertuigen in de HELE EU zwak (-20,3%), hoewel het dalingspercentage vertraagde ten opzichte van april en mei.

FORD-FLEET-MANAGEMENT-ENG.jpg

Ford en ALD Automotive introduceren Ford Fleet Management

Gepubliceerd: 21 juli 2020

Ford en ALD Automotive, twee toonaangevende leveranciers van mobiliteitsoplossingen, hebben een overeenkomst getekend voor de realisatie van een geïntegreerde leasing- en wagenparkbeheeroplossing voor Europese klanten.

downloaden.jpg

VW-bus 2.0: innovatiever wordt het niet

Gepubliceerd: 20 juli 2020

Een cabriolet, terreinwagen of camper, de eBussy tover je in een handomdraai om in een vehikel naar keuze. De Duitse start-up Emobs hoopt hem volgend jaar op de markt te brengen.

Deel deze pagina:
10051