Beurs is verplaatst naar 2021
Aanvang over:
Mockup equipvehicle

Startup lanceert nieuw online platform Equipvehicle.nl

Gepubliceerd: 30 januari 2018

Soesterberg, 30 januari 2018. Op het gebied van LED-signalering en LED-verlichting voor voertuigen is er een overstelpend aanbod. Er zijn tal van fabrikanten/merken en producten maar er is ook nog eens een enorm verschil in kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs. Met EquipVehicle ben je verzekerd van de beste keuze.

Beste keuze in signalerings- en verlichtingsproducten voor voertuigen 
EquipVehicle heeft met oprichter Richard Roessink jaren specialistische ervaring in hoogwaardige en duurzame signalerings- en verlichtingsproducten voor voertuigen. Bovendien heb je de keuze uit het grootste assortiment aan betrouwbare merken en producten.


Zelf online vergelijken en bestellen
Met het innovatieve online platform maak je zelf slimme selecties zodat je meerdere merken op een uiterst overzichtelijke manier vergelijkt en tot het beste product komt. Heb je hulp nodig bij het vergelijken? Of wens je een objectief (maatwerk)advies? Dan is advies op locatie altijd mogelijk. Vanzelfsprekend zijn ze je ook van dienst met de beste prijzen, een snelle levering en een ‘no-nonsense garantie’. 

EquipVehicle is partner/leverancier voor zowel voertuigleveranciers/fabrikanten/ombouwers als eindklanten. Er wordt continue gewerkt aan verrijking en uitbreiding van het assortiment en staat open voor alle toeleveranciers in de automotive branche. 

---- Einde bericht ----
 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10050