10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

PERSBERICHT: Nieuw kwartaalmagazine Bestelauto Expo

Gepubliceerd: 26 juni 2018

Almere, 25 juni 2018. Bestelauto Expo breidt vanaf oktober uit met Bestelauto Expo Magazine, een kwartaalblad over bestelauto’s, dat in een oplage van maar liefst 60.000 stuks verschijnt. Het magazine wordt gemaakt door het team dat ook tekent voor het online platform bestelauto-expo.nl, dat op zijn beurt is gekoppeld aan de gelijknamige, jaarlijkse vakbeurs in Houten. Op dezelfde site gaat bovendien een nieuwe bedrijvengids live. 

Na de introductie (april 2018) van het online platform, volgt een maand vóór de vakbeurs (13 en 14 november) de eerste uitgave van het nieuwe Bestelauto Expo Magazine. De oplage van ruim 60.000 stuks (in de mediabrochure leest u waar deze uit bestaat) komt via controlled circulation rechtstreeks op het bureau van lezers die daadwerkelijk bestelauto’s kopen, leasen én rijden. De geselecteerde doelgroep bestaat uit zzp’ers, mkb’ers en fleetowners. Daarnaast is het magazine een informatiebron voor iedereen die in de bestelautobranche werkzaam is. 

Bestelauto staat centraal
In het Bestelauto Expo Magazine staat het bezit en gebruik van de bestelauto in de dagelijkse praktijk centraal. De lezer krijgt niet alleen nieuws en vergelijkende tests gepresenteerd, maar ook achtergrondverhalen uit de wereld rondom de lichte bedrijfswagen. “Het merk bestelauto-expo.nl groeit door de uitgave van dit magazine uit tot een breed nieuws- en kennisplatform voor de volledige bestelautosector”, vertelt Patrick van Tilburg, directeur van Bestelauto Expo B.V. en uitgever van het magazine. Vanzelfsprekend wordt het magazine ook online gepubliceerd en verspreid via social media.

Ervaren redactie
Voor de content van het nieuws- en kennisplatform én het magazine tekenen de drie ervaren krachten van Bestelauto Expo. Het zijn Jasper Engel, bedrijfswagenexpert en auteur van het standaardwerk Bedrijfswagen Omnibus, Bart Luteijn, specialist op het gebied van fleet en leasing en uitgever van onder meer TrendsinAutoleasing en Jeroen Ekeler, bestelautojournalist voor onder meer AutoWeek en jurylid van de verkiezing Bestelauto van het Jaar. 

Bedrijvengids live
Op bestelauto-expo.nl gaat bovendien een bedrijvengids online. Hier krijgen deelnemers aan de beurs een eigen profielpagina waar zij eigen content kunnen plaatsen. In tegenstelling tot veel andere online bedrijvengidsen, is hier ook ruimte voor video en fotomateriaal, pers- en nieuwsberichten, brochures en folders en een direct contactformulier. Ook niet deelnemers aan de Bestelauto Expo kunnen een bedrijvenpagina op dit platform inrichten. Patrick van Tilburg: “We vullen met de drie-eenheid van beurs, online platform en magazine de complete informatiebehoefte van bestelautorijder en -(in)koper in. De aanschaf van dit rijdende gereedschap is gezien de ontelbare mogelijkheden een uiterst gecompliceerd proces; elke bestelauto is immers maatwerk. Onze input helpt iedereen die in de markt is voor een bestelauto verder op weg.” 

Download hier de NIEUWE mediabrochure en tariefkaart

Over Bestelauto Expo
Bestelauto Expo is het nationale vakevenement en digitale nieuws- en kennisplatform voor iedereen die actief is in het bedrijfswagen-segment tot 3500 kg. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november 2018 ontmoet de bestelautowereld een brede doelgroep aan beslissers: zzp’er, mkb’er, fleetowners, wagenparkbeheerders, inkopers en diverse automotive-managers uit de sector. Bezoekers komen gratis naar het evenement voor kennis en informatie, netwerken, proefritten, taxeren en inruilen van de oude bus. Maar ook voor de concrete aanschaf van een bestelauto of wagenpark en dat tegen scherpe beursaanbiedingen. Het is o?o?k een verkoopbeurs! Een unieke kans om contacten te leggen e?n zaken te doen. Bestelauto Expo wordt georganiseerd door EXPOMotion.

Over EXPOMotion
EXPOMotion brengt evenementen tot leven en mensen in beweging. Naast een organisatorisch grondige aanpak van een event, zorgt de organisatie met creatieve mogelijkheden voor een onderscheidende invulling van congres, beurs of evenement. EXPOMotion is ook producent van het Remarketing Event en Lounges en het Fleet Event en Lounges.
 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10050