10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Penny LaadLift - Het hydraulische hefplatform voor uw specifieke ARBO laad en los vraagstuk

Gepubliceerd: 07 november 2018

Bedrijven kiezen steeds vaker voor de LaadLift om hun producten te kunnen laden en lossen. Ontdek waarom een LaadLift een veilig en efficiënte optie is voor uw bedrijfsvoertuig. Er is niets ergers dan moeite ervaren om grote en zware lading in uw voertuig te krijgen. Door dit met de hand te doen, riskeert u schade aan uw voertuig, schade aan het product of in het ergste geval riskeert u de gezondheid en veiligheid van uw personeel. Om dit te bestrijden, is er een Penny Hydraulics LoadLift. Dit speciaal ontworpen hydraulische laadplatform is om items snel, veilig, eenvoudig en efficiënt te verplaatsen in de bestelwagen. De ARBO oplossing bij uitstek.

 


De LoadLift aan de linkerkant heeft een aangepaste bovenste beugel voor het vastzetten van grote gasflessen.

De producten van Penny Hydraulics worden steeds verder doorontwikkeld omdat klant specifieke wensen door Penny worden verwerkt om deze hefplateaus steeds verder te innoveren. 
In de vele jaren dat er LaadLiften zijn gemaakt, zijn er onder andere de volgende wijzigingen aangebracht:

 • Op maat gemaakte platformmaat - waarmee u grotere items kunt tillen, rekening houdend met de benodigde vrije ruimte van de laadvloer in de bestelwagen.
 • Verhoogd powerpack vermogen om bepaalde hoeveelheden op te liften - om de hefprestaties van de lift te verhogen om te zorgen dat zwaardere lasten kunnen worden verplaatst.
 • Enkele wielliften - met een oprol- / afrolvergrendeling ideaal voor grote voertuigbanden en opnieuw groeven langs de weg.
 • Handmatige of automatische rolstops / afrol beveiliging -  die werken om het product veilig te houden terwijl het van af de grond de bestelwagen in beweegt.
 • Bevestigingspunten - voor het vastmaken en zekeren van met name hoge producten zoals bijvoorbeeld gasflessen.
   

Deze til-hulp zorgt dat er geen zware lasten handmatig omhoog of omlaag worden verplaatst door te duwen of te trekken waardoor het risico op letsel wordt verminderd. Kan door één persoon worden gebruikt - wat betekent dat wat eerst een taak voor twee personen was, kan worden gedaan door één persoon. Deze aangepaste LaadLift voor een lokale gemeente is gemaakt om grote bakken in en uit hun busjes te tillen. Het extra grote platform is speciaal ontworpen voor de 1100 Liter rolcontainer om te passen en een opgewaardeerd powerpack voor extra hefvermogen.

De voordelen van het gebruik van een LaadLift:

 • Compact en opklapbaar ontwerp heeft weinig invloed op de laad capaciteit van uw bestelwagen.
 • Zonder ingrijpende voertuig aanpassingen een passende laadklep.
 • Kan in het volledige assortiment bestelauto's worden geïnstalleerd, waardoor uw wagenpark flexibel is.
 • Laden aan de zijdeur of achterdeur, waardoor u kunt kiezen om zowel achter het voertuig of naast het voertuig te laden en lossen.
 • Een laag eigen gewicht (vanaf slechts 100 kg) zorgt ervoor dat uw voertuig veel laadvermogen heeft.
 • Keuze in capaciteit, liften met operationele maximale werklast van 250 - 350 of 500 kg, afhankelijk van het voertuig en het object.

 Deze LaadLift met een aangepast overmaats platform en een opgewaardeerd powerpack wordt gebruikt om een schrobmachine in een bestelwagen te liften.
Om de verkoop van dit voertuig te realiseren was een passende laadoplossing een vereiste. De verkoop van dit voertuig is geslaagd mede doormiddel van deze speciaal opmaat gemaakte laadlift. 

Sinds 1926 is Wiegel importeur van gerenommeerde A-merken voor systemen die worden gebruikt op lichte en zware bedrijfsvoertuigen. Merken van Transport Equipment zoals Penny Hydraulics worden gedistribueerd en ingebouwd voor de BeNeLux en Duitse markt. De kranen en laadliften staan in de Motion pijler. Wiegel heeft haar activiteiten ingericht in vier pijlers: Motion, Energy, Visibility en Support. Binnen deze vier hoofdgroepen treed Wiegel op als ‘system integrator’ die op een strategische wijze met haar klanten mee kan denken. De oplossingen worden geboden aan onder andere carrosseriebouwers, bedrijfswageninrichters en fleetowners.

Uw partner voor lier-, kraan- of draadloze bediening-vraagstukken en voor de juiste invulling van behoefte aan mobiele energie, signalisatie, werkverlichting of camera-monitor visualisatie.

Wiegel Transport Equipment staat op standnummer 50

Deel dit artikel:

Gerelateerde exposanten

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10050