10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Imbema introduceert de Easy Aero dakventilator op Bestelauto Expo 2018

Gepubliceerd: 23 oktober 2018

Op dinsdag 13 en woensdag 14 november 2018 staat Imbema op de Bestelauto Expo in Houten. Hier introduceert zij de Easy Aero, een unieke dakventilator voor zeer krachtige luchtcirculatie. Ook toont zij op een Mercedes Sprinter diverse veiligheidsverhogende oplossingen voor bestelwagens, zoals het Gatelock beveiligingsslot en het Easy Step opstapsysteem. U treft Imbema op stand 225. Een unieke kans om geïnspireerd te raken, contacten te leggen en u te laten informeren over de laatste innovaties.

Easy Aero dakventilator
De Easy Aero is een robuuste, geruisloze dakventilator voorzien van unieke push- en pulltechniek. Deze techniek zorgt voor een krachtige luchtcirculatie (ca 70M3 / uur) waardoor er altijd voldoende frisse lucht in de bestelwagen is. Muffe lucht, warmte, gassen of dampen zijn hiermee verleden tijd. Daarnaast is de dakventilator eenvoudig, zonder bodemafvoer, te monteren. Dit scheelt niet alleen veel werk, maar voorkomt ook ernstige beschadigen aan bijvoorbeeld de uitlaat, bedrading en het remsysteem van de bedrijfswagen. Door het ontbreken van een gat in de laadvloer loopt u ook niet het risico dit gat te bedekken met lading. Lees meer over de Easy Aero dakventilator…

Gatelock beveiligingsslot
De Gatelock Van is een mechanisch beveiligingsslot ontworpen om bedrijfswagens tegen inbraak te beschermen. Het Gatelock slot schrikt dieven af. Mochten ze toch een poging tot inbraak doen, dan maken ze geen kans. Het stalen huis en het verharde oppervlak zorgen voor een maximale sterkte en taaiheid. Hierdoor is de Gatelock ongrijpbaar voor de meeste inbraakgereedschappen en bestendig tegen zagen en boren. De slam lock bediening zorgt ervoor dat je lading eenvoudig en veilig kunt laden en lossen. Lees meer over de Gatelock beveiligingssloten…


Easy Step opstapsysteem
De Easy Step is een opstapsysteem waarmee je de staphoogte naar de laadruimte van je bestelwagen verlaagt, waardoor het laden en lossen van (zware) goederen een stuk lichter en veiliger wordt. De Easy Step bestaat uit verzinkt stalen steunen en een geanodiseerd aluminium opstapprofiel met antislip, welke bij het in- en uitstappen voor extra grip en veiligheid zorgt. Hiernaast is de opstap te voorzien van parkeersensoren zodat je eenvoudig ziet of er genoeg ruimte achter de bestelwagenvrij is. Lees meer over het Easy Step opstapsysteem.


 

Deel dit artikel:

Gerelateerde exposanten

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10050