Beurs is verplaatst naar 2021
Aanvang over:
201703-Bestelauto-vakbeurs.jpg

Help mee met de eerste Monitor Lichte Bedrijfswagens!

Gepubliceerd: 27 juni 2019

Dit jaar wordt voor de eerste keer de Monitor Lichte Bedrijfswagens uitgevoerd, een groot opgezet onderzoek met als doel een duidelijk beeld te krijgen van trends, ontwikkelingen en voorkeuren op het gebied van bestelauto’s. Dit RAI-initiatief kan echter niet zonder uw hulp!

Bent u (mede-) verantwoordelijk voor de bedrijfswagens binnen uw bedrijf? Dan zijn wij erg geïnteresseerd in uw mening. Uiteraard staat daar het een en ander tegenover.

Het onderzoek is een initiatief van RAI Vereniging en wordt uitgevoerd door VMS | Insight. Die laatste partij is ook verantwoordelijk voor het inmiddels toonaangevende jaarlijkse Nationaal Zakenauto Onderzoek (NZO). Wij van Bestelauto Expo ondersteunen dit nieuwe initiatief van harte. Het zal naar verwachting vele inzichten opleveren waarover we uitvoerig zullen berichten. Het definitieve onderzoeksrapport zal ook, dan vers van de pers, een prominente plek krijgen tijdens de Bestelauto Expo (12 en 13 november). 

Welke onderwerpen komen aan bod? Een kleine greep: Hoe is de vloot van lichte bedrijfswagens samengesteld en hoe zal deze ontwikkelen in de toekomst? Wat is belangrijk bij de keuze van bedrijfswagens? En wie heeft er invloed op deze keuze? In hoeverre is er aandacht voor verduurzaming van het wagenpark? En voor verkeersveiligheid?

Kortom, een onderzoek dat onder andere inzicht zal geven in de wensen en eisen met betrekking tot de huidige en toekomstige vervoersbehoefte van bedrijven. Leesvoer dus voor iedereen die (mede-) verantwoordelijk is voor het wagenpark lichte bedrijfswagens. Maar hiervoor hebben we wel uw steun nodig. We vragen hooguit een kwartiertje van uw tijd om onderstaande vragenlijst in te vullen. Bij deelname krijgt u als eerste een samenvatting van de resultaten en wordt u uitgenodigd op de bijeenkomst van de Bestelauto Expo waar de uitkomsten van dit onderzoek in samenvatting worden gepresenteerd. Bovendien maakt u kans op het winnen van een iPad! 

Klik op onderstaande button om de enquête te starten!

 

Uw antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk behandeld. Het verwerken van gegevens gebeurt alleen op geaggregeerd niveau. Dat wil zeggen dat geen enkele deelnemer op individueel niveau herkenbaar of traceerbaar is.

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10050