10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Europese primeur: FLINC EV komt met elektrische 4x4 SUV: Tembo Electric Cruiser

Gepubliceerd: 11 april 2018

Transport Compleet in Hardenberg was voor FLINC EV de beurs om met een nieuw product op de markt te komen. Een elektrisch aangedreven 4×4 SUV, de Tembo Electric Cruiser. De basis is samengesteld met als uitgangspunt een heavy duty vehicle voor de mijnbouw.

Het voertuig is uitgerust met een elektromotor die een maximum vermogen van 95 kW kan leveren. Met een maximum torque van maar liefst 1866 Nm op de wielen zien we deze auto als een geweldig hulpmiddel voor instanties zoals parkeerbeheer, de strandwacht, de boswachterij, parken en vrijetijdscentra. De auto is leverbaar met enkele cabine, dubbele cabine en trooper versie (6 tot 8 personen). FLINC EV gaat deze voertuigen met kenteken op de Europese markt leveren en desgewenst leasen en beheren. 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10050