10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

ESA-Nissan

Gepubliceerd: 19 september 2018

“Deze conceptauto laat zien hoe Nissan de beste oplossingen ontwikkelt voor zijn klanten, in de vorm van innovaties die aan de zakelijke behoeften van de klant voldoen.” Pardon? Dit erg zakelijke verhaal staat in scherp contrast met de auto waarover het hier gaat: de uiterst spectaculaire Navara Dark Sky Concept, die nota been in samenwerking met de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA is ontwikkeld. Dat horen we ook niet elke dag!


De Navara is aan alle kanten stevig aangepakt, waarbij vooral de wielen (20 inch) op, net als de verlengde dakconstructie die dient als rolkooi, de andere bumpers en de voor gemonteerde lier. Nog specialer is de bijbehorende, voor terreingebruik geschikte aanhangwagen, waarin een telescoop van observatoriumkwaliteit is geplaatst. Nissan doneert het apparaat aan ‘een speciaal geselecteerde organisatie’. Prachtig. 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10050