Beurs is verplaatst naar 2021
Aanvang over:
CAAZ2604

Boek nu ook uw standruimte voor de Bestelauto Expo van 12-13 november 2019

Gepubliceerd: 21 oktober 2019

Wilt u contactleggen met een brede doelgroep, van zzp’er tot mkb’er, van fleetowner en automotive manager tot wagenparkbeheerder? Word dan standhouder op de Bestelauto Expo. Of u nu importeur of dealer van bestelwagens bent of specialist in inrichting, telematica, fleet-managementsystemen, etc., alle bedrijven in de bestelauto keten presenteren zich op het Bestelauto Expo platform.

Tijdens de twee beursdagen op 12 en 13 november in Expo Houten, krijgt u talloze nieuwe business leads of directe verkoopkansen. En u wordt bijgepraat over alle technische, juridische  en innovatieve ontwikkelingen in de bestelautowereld. Ook de rest van het jaar bent u zichtbaar en vindbaar op het interactieve online platform en sinds oktober 2018 verschijnt ook 'Bestelauto Expo Magazine' als een nieuw kwartaal magazine met een oplage van ruim 70.000 exemplaren.

 

De specificaties van deze aantallen vindt u in onze mediabrochure en tariefkaart terug.

Bestelauto Expo is een uitgelezen kans voor iedereen die actief is in het segment van de lichte bedrijfswagens. Uitgangspunt is dat bezoekers op één dag de volledige bestelautoketen ontmoeten.

Het bezoekersprofiel van Bestelauto Expo is zeer breed. In vrijwel alle sectoren van de Nederlandse economie maken bedrijven gebruik van bedrijfswagens tot 3500 kg. Alle communicatie is gericht op het werven van beslissers over de aanschaf en het beheer van een bestelauto.

Vraag hier het informatiepakket met plattegrond.

Wilt u meer informatie over het exposantenprofiel en het bezoekersprofiel? Lees dan verder op onze exposantenpagina.

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10050