Beurs is verplaatst naar 2021
Aanvang over:

Bestelauto van de toekomst op Bestelauto EXPO

Gepubliceerd: 07 september 2017

Het congresprogramma van de aankomende Bestelauto EXPO heeft zijn definitieve vorm gekregen. ‘Bedrijfswagencoach’ Jasper Engel presenteert bijvoorbeeld de ‘bestelauto van de toekomst’. Daarnaast aandacht voor de mythen rondom kopen en leasen. Lezers van TrendsinAutoleasing kunnen zich gratis aanmelden voor de beurs!

Jasper Engel, auteur Bedrijfswagen Omnibus en bedrijfswagencoach bij Later Academy

Op allebei de dagen van de Bestelauto EXPO (4 en 5 oktober) is er een congresprogramma. De eerste dag wordt het georganiseerd door UNETO-VNI. Met aandacht voor de bestelauto als rijdende database, hoe onderdelen op de juiste plaats op de juiste plek te krijgen en servicelogistiek in de grote stad.

Op donderdag 5 oktober is Nederlands eerste bestelautojournalist Jeroen Ekeler de dagvoorzitter. Ook tijdens dit programma aandacht voor data (wat kan je ermee!), maar ook fiscale aspecten (wel BTW-aftrek maar geen bijtelling?) komen aan de orde. Fiscalist Jan Rolleman is de absolute kenner op dat gebied. Jaap Muller, die 25 jaar als wagenparkbeheerder van Strukton erop heeft zitten, lardeert zijn toespraak met (herkenbare) verhalen uit de praktijk.

Jasper Engel, auteur Bedrijfswagen Omnibus en bedrijfswagencoach bij Later Academy, zal bovendien de toekomst van de bestelauto schetsen. Nu is die immers nog veelal generiek: een bestelauto voor de bouwbranche ziet er hetzelfde uit als die voor e-commerce. Maar is dat houdbaar? De vraag stellen is hem beantwoorden…

Dit en veel meer tijdens de Bestelauto Expo 2017 in Houten.

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10050