10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Bestelauto Expo breidt uit met online Nieuws- & Kennisplatform

Gepubliceerd: 24 april 2018

Almere 24 april 2018 - In de aanloop naar de tweede editie van het vakevenement Bestelauto Expo op 13 en 14 november in Expo Houten, is vandaag het nieuwe online platform live gegaan met nieuws, achtergronden, bestelautotests, videoverslagen en zelfs een chatfunctie. Organisator Patrick van Tilburg van EXPOMotion wil www.bestelauto-expo.nl laten uitgroeien tot een breed nieuws- en kennisplatform voor de volledige bestelautosector.

Van Tilburg organiseerde in oktober 2017 de eerste Bestelauto Expo, een vakbeurs specifiek gericht op bedrijfswagens. Daar kan de bezoeker niet alleen de merken met elkaar vergelijken, maar óók de hele markt eromheen: van bedrijfswageninrichters tot de nieuwste bandentechnologie, van telematica tot remarketing. “Een dergelijk breed aanbod van producten en diensten gericht op LCV krijg je niet op de horeca- of bouwbeurs, waar tegenwoordig ook veel bestelwagens te zien zijn. Geen zzp’er of mkb’er neemt een beslissing over een voertuig als die hem toevallig tegenkomt. Laat staan een fleetowner.”

De eerste editie van de beurs was succesvol al moet de organisatie nog hard werken aan bekendheid en meer bezoekers. Daarom is nu de ‘tweede stap’ genomen: de beurs wordt uitgebreid met een breed (online) platform. Met vooral aandacht voor nieuws en achtergronden. Later dit jaar volgen nog een aantal 'stappen' voor met name de deelnemers aan de beurs en het online platform. De markt is er rijp voor, meent Van Tilburg. De bestelautoverkopen trekken aan, leasemaatschappijen storten zich massaal op deze groeimarkt en ontwikkelingen als elektrisch rijden dringen nu ook snel door in de bestelautomarkt. “Allemaal zaken die het interessant maken voor de kopers.”

Nieuwe redactie
Om het nieuws- en kennisplatform verder te ontwikkelen, hebben zich drie ervaren krachten aangesloten bij Bestelauto Expo. Het zijn Jasper Engel, bedrijfswagenexpert en auteur van het standaardwerk in de markt: de Bedrijfswagen Omnibus, Jeroen Ekeler, bestelautojournalist voor onder andere AutoWeek en Bart Luteijn, specialist op het gebied van fleet en leasing en uitgever van onder andere TrendsinAutoleasing.

(Stuur uw nieuwsberichten naar redactie@bestelauto-expo.nl)

Van Tilburg: “Bij elkaar hebben we decennia ervaring in de (bestel)autowereld en op het gebied van uitgeven. Het is een mooie club; de doelen om te komen tot een marktleidend event én platform liggen hoog. We hebben de markt mee, maar veel belangrijker: de markt heeft behoefte aan goede informatie rondom bedrijfsauto’s. De zakelijke consument kwam er wat dat betreft bekaaid vanaf. Tot nu toe dan.”

Over Bestelauto Expo
Bestelauto Expo is het nationale vakevenement en digitale nieuws- en kennisplatform voor iedereen die actief is in het bedrijfswagen-segment tot 3500kg. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november 2018 ontmoet de bestelautowereld een brede doelgroep aan beslissers: zzp’er, mkb’er, fleetowners, wagenparkbeheerders, inkopers en diverse automotive-managers uit de sector. Bezoekers komen gratis naar het evenement voor kennis en informatie, netwerken, proefritten, taxeren en inruilen van de oude bus. Maar ook voor de concrete aanschaf van een bestelauto of wagenpark en dat tegen scherpe beursaanbiedingen. Het is dus óók een verkoopbeurs! Een unieke kans om contacten te leggen én zaken te doen. Bestelauto Expo wordt georganiseerd door EXPOMotion.

Over EXPOMotion
EXPOMotion brengt evenementen tot leven en mensen in beweging. Naast een organisatorisch grondige aanpak van een event, zorgt de organisatie met creatieve mogelijkheden voor een onderscheidende invulling van congres, beurs of evenement. EXPOMotion is ook producent van het Remarketing Event en Lounges en het Fleet Event en Lounges.

Download hier het persbericht (pdf)

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10050