10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

BCA taxeert ‘live’ tijdens Bestelauto Expo 2018

Gepubliceerd: 07 november 2018

Gezonde vraag naar nieuwe en gebruikte bestelauto’s

De groeiende economie stimuleert de vraag naar bestelauto’s. Tijdens de eerste negen maanden van 2018 zijn 5,8% meer nieuwe bestellers verkocht dan vorig jaar. Ook gebruikte bestelauto’s vinden snel een nieuwe eigenaar. Daarom verzorgt BCA Autoveiling dit jaar opnieuw ‘live’ inruiltaxaties tijdens Bestelauto Expo 2018 in Houten. Bezoekers die op 13 en 14 november een nieuwe bestelauto kopen of leasen, krijgen gratis een gegarandeerd inruilbod. 

BCA, het grootste veilinghuis van personenauto’s en bedrijfswagens van Nederland, koopt en verkoopt op grote schaal gebruikte en jong gebruikte bestelauto’s.  “De bestelautomarkt is bezig met een comeback”, zegt Manager Inkoop & Taxatie Henk Lubbersen van BCA Autoveiling. “Door de aantrekkende economie investeren ondernemers op grote schaal in nieuwe voertuigen. We zien met name een sterke vraag naar grijskentekenauto’s tot 3,5 ton.” 

BCA Autoveiling heeft een internationaal netwerk met 50 vestigingen verspreid over Europa. “Voor Nederlandse klanten importeren we courante bestelauto’s uit het buitenland, waar we dankzij onze vestigingen, precies de juiste auto’s kunnen vinden. Inruilers die minder interessant zijn voor de Nederlandse markt, verkopen we voor goede prijzen juist in het buitenland.” Volgens de inkoopspecialist is er op dit moment veel behoefte aan rijk aangeklede occasions. “Ondernemers die een bestelwagen inruilen met airco, een automaat en metallic lak, zijn spekkoper.” 

Instant inruilbod
Bestelauto Expo 2018 speelt in op de behoefte aan nieuwe bestelauto’s. Tijdens het evenement kunnen MKB’ers, ZZP’ers en fleetowners meedoen aan workshops en seminars en proefritten maken met nieuwe bedrijfsauto’s van hun keuze. Wie tijdens de tweedaagse vakbeurs een nieuwe bestelauto koopt of leaset, kan gebruik maken van de kosteloze taxatieservice van BCA Autoveiling. Lubbersen: “Onze taxateurs geven ter plaatse een gegarandeerde inruilbod. Wie dat wil, kan bij wijze van spreken zijn oude bus meteen achterlaten en de nieuwe bestelwagen mee naar huis nemen.”

BCA Autoveiling staat op standnummer 520
 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10050