10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Apollo Tyres presenteert nieuwe allseason-banden van de Altrust-serie

Gepubliceerd: 13 augustus 2018

Na het succes van de Altrust Summer - winnaar van twee grote bandentests* in 2017 - voegt Apollo Tyres nu de Altrust All Season toe aan deze serie. Vanaf 1 augustus zijn veertien verschillende maten, speciaal ontworpen en geproduceerd voor het bestelwagensegment, beschikbaar voor de meest populaire bestelwagenformaten.

De Apollo Altrust All Season werd afgelopen mei gepresenteerd tijdens The Tire in Keulen, en is het hele jaar door de ideale keuze voor bestelwagens. Ze bieden uitstekende remprestaties op natte wegen, optimale stabiliteit in bochten en zijn geluidsarm gedurende hun gehele levensduur. Ze bieden comfort en veiligheid in zeer uiteenlopende weersomstandigheden. De uniforme drukverdeling over het loopvlak zorgt voor een gelijkmatig slijtpatroon, wat de levensduur verlengt.

De Altrust All Season biedt optimale veiligheid dankzij uitstekende remeigenschappen op natte ondergronden. De aangepaste voetprint zorgt voor een betere waterafvoer en voorkomt aquaplanning. De band biedt ook een grote stabiliteit tijdens het nemen van bochten onder alle weersomstandigheden. Overbruggingen tussen de profielblokken in de schouder zorgen voor een grotere stijfheid, wat resulteert in betere prestaties in bochten, terwijl de rechte en starre constructie van de wangen bijdraagt aan de stabiliteit en de nauwkeurigheid van het stuurgedrag.

*Altrust Summer is in 2017 bekroond door:
- Promobil als testwinnaar
- Autobild als "Vorbildlich"
 

Deel dit artikel:

Gerelateerde exposanten

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10050