Beurs is verplaatst naar 2021
Aanvang over:

Expo nieuws

PERSBERICHT: Bestelauto Expo 2018 op 13 & 14 november

Gepubliceerd: 05 februari 2018

Beursorganisator EXPOMotion kondigt de tweede editie aan van Bestelauto Expo, de nationale vakbeurs voor de bestelautobranche. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november bundelt het event in een vernieuwde opzet alle producten en informatie over bestelauto’s voor ZZP'ers, MKB'ers, fleetowners en automotive managers. De locatie is wederom Expo Houten en de toegang is na online voorregistratie gratis. 
 

Mockup equipvehicle

Startup lanceert nieuw online platform Equipvehicle.nl

Gepubliceerd: 30 januari 2018

Op het gebied van LED-signalering en LED-verlichting voor voertuigen is er een overstelpend aanbod. Er zijn tal van fabrikanten/merken en producten maar er is ook nog eens een enorm verschil in kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs. Met EquipVehicle ben je verzekerd van de beste keuze.

p36_elektrisch

Compact elektrisch bestellen

Gepubliceerd: 22 november 2017

Een primeur op de Bestelauto Expo was de compacte Cenntro Metro. Deze 100 procent elektrische stadsbesteller is van Amerikaanse makelij en kan 700 kg lading vervoeren over een afstand van maximaal 80 kilometer.

Bestelauto Expo blijkt échte verkoopbeurs

Gepubliceerd: 10 oktober 2017

De eerste editie van de Bestelauto EXPO op 4 en 5 oktober heeft menig exposant geen windeieren gelegd. Zo moest Nefkens Peugeot de hulp van extra accountmanagers inroepen om de stroom van orders op de actie ‘3 halen, 2 betalen’ op te vangen.

Beursfoto_10

Bestelautocongres over de emancipatie van de bestelauto

Gepubliceerd: 03 oktober 2017

De bestelauto is in meerdere opzichten ‘hot’: de verkoopcijfers cq leaseregistraties stijgen niet alleen fors, de werkpaarden van de Nederlandse economie worden steeds slimmer, beter en groener. Op de Bestelauto EXPO, die morgen haar deuren opent, komt alles aan bod!

Bestelauto EXPO: mythen rondom kopen en leasen ontrafeld

Gepubliceerd: 21 september 2017

Op de aanstaande Bestelauto EXPO (4 en 5 oktober) aandacht voor het leasen van bestelauto’s. Wat zijn nu precies de voordelen? En misschien wel belangrijker: wat zijn de vooroordelen? Henk Postmus van Expense Reduction Analyst (ERA) doet het uit de doeken.

Bestelauto van de toekomst op Bestelauto EXPO

Gepubliceerd: 07 september 2017

Het congresprogramma van de aankomende Bestelauto EXPO heeft zijn definitieve vorm gekregen. ‘Bedrijfswagencoach’ Jasper Engel presenteert bijvoorbeeld de ‘bestelauto van de toekomst’. Daarnaast aandacht voor de mythen rondom kopen en leasen.

CAAZ8528

TLN: stadsdistributie in 2025 volledig elektrisch

Gepubliceerd: 05 september 2017

De CO2-uitstoot voor de transportsector tegen 2030 halveren en ‘zero emissie’ in de binnensteden in 2025. Dat wil de ondernemingsorganisatie voor het wegtransport TLN met haar leden en collega-brancheorganisaties realiseren in het Nederlandse beroepsgoederenvervoer.

Beursfoto_05

Proefrit en inruil tijdens Bestelauto Expo

Gepubliceerd: 04 september 2017

Door de aantrekkende verkoop van gebruikte bestelauto’s, zitten de inruilprijzen in de lift. Daarmee is het nu voor ondernemers extra interessant om hun bestelauto in te ruilen voor een nieuwe.

Bestelauto Expo 2017: verkoopbeurs voor totale bestelautosegment

Gepubliceerd: 23 maart 2017

Almere 23 maart 2017. De bestelauto krijgt een eigen event in Nederland. Op woensdag 4 en donderdag 5 oktober 2017 vindt in Expo Houten de eerste editie van Bestelauto Expo plaats. Volgens de organisatie een logisch vervolg op de explosieve groei in het aantal verkochte bestelauto’s.

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10050