12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Expo nieuws

Gefeliciteerd California

Volkswagen California camper viert 30e verjaardag

Gepubliceerd: 22 april 2018

Slingers en taart bij Volkswagen Campers, dat de 30e verjaardag van het model California viert. De fabrikant verkondigt verheugd dat het eerste model, gebaseerd op de VW Transporter met de luchtgekoelde boxermotor achterin, nu een klassieker is. 

Chevin lanceert fleetmanagementpakket voor kleinere wagenparken

Gepubliceerd: 19 april 2018

Chevin Fleet Solutions richt zich met het fleetmanagementsoftwarepakket FleetWave vooral op grotere fleetowners. Nu heeft het bedrijf een ‘toegankelijker’ en ‘budgetvriendelijker’ pakket ontwikkeld voor kleinere wagenparken: FleetWave CORE.

Europese primeur: FLINC EV komt met elektrische 4x4 SUV: Tembo Electric Cruiser

Gepubliceerd: 11 april 2018

FLINC EV komt met een nieuw product, een elektrisch aangedreven 4×4 SUV, de Tembo Electric Cruiser. De basis is samengesteld met als uitgangspunt een heavy duty vehicle voor de mijnbouw. 

PERSBERICHT: Bestelauto Expo 2018 op 13 & 14 november

Gepubliceerd: 05 februari 2018

Beursorganisator EXPOMotion kondigt de tweede editie aan van Bestelauto Expo, de nationale vakbeurs voor de bestelautobranche. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november bundelt het event in een vernieuwde opzet alle producten en informatie over bestelauto’s voor ZZP'ers, MKB'ers, fleetowners en automotive managers. De locatie is wederom Expo Houten en de toegang is na online voorregistratie gratis. 
 

Mockup equipvehicle

Startup lanceert nieuw online platform Equipvehicle.nl

Gepubliceerd: 30 januari 2018

Op het gebied van LED-signalering en LED-verlichting voor voertuigen is er een overstelpend aanbod. Er zijn tal van fabrikanten/merken en producten maar er is ook nog eens een enorm verschil in kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs. Met EquipVehicle ben je verzekerd van de beste keuze.

p36_elektrisch

Compact elektrisch bestellen

Gepubliceerd: 22 november 2017

Een primeur op de Bestelauto Expo was de compacte Cenntro Metro. Deze 100 procent elektrische stadsbesteller is van Amerikaanse makelij en kan 700 kg lading vervoeren over een afstand van maximaal 80 kilometer.

Bestelauto Expo blijkt échte verkoopbeurs

Gepubliceerd: 10 oktober 2017

De eerste editie van de Bestelauto EXPO op 4 en 5 oktober heeft menig exposant geen windeieren gelegd. Zo moest Nefkens Peugeot de hulp van extra accountmanagers inroepen om de stroom van orders op de actie ‘3 halen, 2 betalen’ op te vangen.

Beursfoto_10

Bestelautocongres over de emancipatie van de bestelauto

Gepubliceerd: 03 oktober 2017

De bestelauto is in meerdere opzichten ‘hot’: de verkoopcijfers cq leaseregistraties stijgen niet alleen fors, de werkpaarden van de Nederlandse economie worden steeds slimmer, beter en groener. Op de Bestelauto EXPO, die morgen haar deuren opent, komt alles aan bod!

Bestelauto EXPO: mythen rondom kopen en leasen ontrafeld

Gepubliceerd: 21 september 2017

Op de aanstaande Bestelauto EXPO (4 en 5 oktober) aandacht voor het leasen van bestelauto’s. Wat zijn nu precies de voordelen? En misschien wel belangrijker: wat zijn de vooroordelen? Henk Postmus van Expense Reduction Analyst (ERA) doet het uit de doeken.

Bestelauto van de toekomst op Bestelauto EXPO

Gepubliceerd: 07 september 2017

Het congresprogramma van de aankomende Bestelauto EXPO heeft zijn definitieve vorm gekregen. ‘Bedrijfswagencoach’ Jasper Engel presenteert bijvoorbeeld de ‘bestelauto van de toekomst’. Daarnaast aandacht voor de mythen rondom kopen en leasen.

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10050