Beurs is verplaatst naar 2021
Aanvang over:

Expo nieuws

ESA-Nissan

Gepubliceerd: 19 september 2018

“Deze conceptauto laat zien hoe Nissan de beste oplossingen ontwikkelt voor zijn klanten, in de vorm van innovaties die aan de zakelijke behoeften van de klant voldoen.” Pardon? Dit erg zakelijke verhaal staat in scherp contrast met de auto waarover het hier gaat: de uiterst spectaculaire Navara Dark Sky Concept, die nota been in samenwerking met de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA is ontwikkeld. Dat horen we ook niet elke dag!

Opel met twee wereldprimeurs op IAA Hannover

Gepubliceerd: 03 september 2018

Opel heeft twee wereldpremières op de IAA voor bedrijfsauto’s op 19 september in Hannover. Dat is een 4,75 meter lange Lengte 2 (L2)-uitvoering van de recentelijk gepresenteerde Opel Combo Tour en de nieuwe bedrijfswagenversie Combo gesloten bestel. Deze vijfde generatie van Opels lichte bedrijfswagen schittert in Hannover in de uitvoeringen dubbele cabine (niet beschikbaar in Nederland) en gesloten bestel. 

Sortimo Nederland en Sortimo Bedrijfswageninrichting samen op nieuwe locatie

Gepubliceerd: 29 augustus 2018

Vorig jaar, op 26 oktober 2017 om precies te zijn, ging de eerste paal in de grond van het nieuwe pand in Moordrecht (bij Gouda) voor Sortimo Nederland en inbouwlocatie Sortimo Service Center. Deze laatste heeft voortaan trouwens een nieuwe naam: Sortimo Bedrijfswageninrichting.

Apollo Tyres presenteert nieuwe allseason-banden van de Altrust-serie

Gepubliceerd: 13 augustus 2018

Na het succes van de Altrust Summer - winnaar van twee grote bandentests* in 2017 - voegt Apollo Tyres nu de Altrust All Season toe aan deze serie. Vanaf 1 augustus zijn veertien verschillende maten, speciaal ontworpen en geproduceerd voor het bestelwagensegment, beschikbaar voor de meest populaire bestelwagenformaten.

Louwman start verkoop StreetScooter

Gepubliceerd: 10 augustus 2018

Louwman Group is officieel dealer- en servicepartner geworden van StreetScooter voor de Nederlandse markt. Streetscooter is de bestverkopende fabrikant van volledig elektrische bedrijfswagens in Duitsland. Louwman Group werkt aan een verbreding en verduurzaming van haar portefeuille en ziet StreetScooter als de perfecte aanvulling op het reeds bestaande assortiment waarmee aan de groeiende zakelijke marktvraag naar 100% elektrische bestelwagens kan worden voldaan. 

PERSBERICHT: Nieuw kwartaalmagazine Bestelauto Expo

Gepubliceerd: 26 juni 2018

Bestelauto Expo breidt vanaf oktober uit met Bestelauto Expo Magazine, een kwartaalblad over bestelauto’s, dat in een oplage van maar liefst 60.000 stuks verschijnt. Het magazine wordt gemaakt door het team dat ook tekent voor het online platform bestelauto-expo.nl, dat op zijn beurt is gekoppeld aan de gelijknamige, jaarlijkse vakbeurs in Houten. 

Bestelauto Expo breidt uit met online Nieuws- & Kennisplatform

Gepubliceerd: 24 april 2018

In de aanloop naar de tweede editie van het vakevenement Bestelauto Expo op 13 en 14 november in Expo Houten, is vandaag het nieuwe online platform live gegaan met nieuws, achtergronden, bestelautotests, videoverslagen en zelfs een chatfunctie.

Gefeliciteerd California

Volkswagen California camper viert 30e verjaardag

Gepubliceerd: 22 april 2018

Slingers en taart bij Volkswagen Campers, dat de 30e verjaardag van het model California viert. De fabrikant verkondigt verheugd dat het eerste model, gebaseerd op de VW Transporter met de luchtgekoelde boxermotor achterin, nu een klassieker is. 

Chevin lanceert fleetmanagementpakket voor kleinere wagenparken

Gepubliceerd: 19 april 2018

Chevin Fleet Solutions richt zich met het fleetmanagementsoftwarepakket FleetWave vooral op grotere fleetowners. Nu heeft het bedrijf een ‘toegankelijker’ en ‘budgetvriendelijker’ pakket ontwikkeld voor kleinere wagenparken: FleetWave CORE.

Europese primeur: FLINC EV komt met elektrische 4x4 SUV: Tembo Electric Cruiser

Gepubliceerd: 11 april 2018

FLINC EV komt met een nieuw product, een elektrisch aangedreven 4×4 SUV, de Tembo Electric Cruiser. De basis is samengesteld met als uitgangspunt een heavy duty vehicle voor de mijnbouw. 

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10050