Beurs is verplaatst naar 2021
Aanvang over:

Expo nieuws

Fleet Lounge: mijn autonome auto begrijpt me niet

Gepubliceerd: 19 november 2018

Afgelopen week vond tijdens de Bestelauto Expo in Houten ook de Fleet Lounge plaats. Daarbij ging het om het verduurzamen van het wagenpark – en de grenzen aan technologische groei.

Speciale Toyota Proace debuteert op Bestelauto Expo

Gepubliceerd: 08 november 2018

Toyota Bedrijfswagens verschijnt dit jaar met een bijzondere Nederlandse primeur op de vakbeurs Bestelauto Expo in Houten. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november is de speciale uitvoering van de Proace bestelauto exclusief te bewonderen op stand 350 van Toyota. Meer details over het bijzondere nieuwe model volgen spoedig - houd daarvoor vooral deze site en onze nieuwsbrief in de gaten. 

Penny LaadLift - Het hydraulische hefplatform voor uw specifieke ARBO laad en los vraagstuk

Gepubliceerd: 07 november 2018

Bedrijven kiezen steeds vaker voor de LaadLift om hun producten te kunnen laden en lossen. Ontdek waarom een LaadLift een veilig en efficiënte optie is voor uw bedrijfsvoertuig. Er is niets ergers dan moeite ervaren om grote en zware lading in uw voertuig te krijgen. Door dit met de hand te doen, riskeert u schade aan uw voertuig, schade aan het product of in het ergste geval riskeert u de gezondheid en veiligheid van uw personeel. 

BCA taxeert ‘live’ tijdens Bestelauto Expo 2018

Gepubliceerd: 07 november 2018

De groeiende economie stimuleert de vraag naar bestelauto’s. Tijdens de eerste negen maanden van 2018 zijn 5,8% meer nieuwe bestellers verkocht dan vorig jaar. Ook gebruikte bestelauto’s vinden snel een nieuwe eigenaar. Daarom verzorgt BCA Autoveiling dit jaar opnieuw ‘live’ inruiltaxaties tijdens Bestelauto Expo 2018 in Houten. Bezoekers die op 13 en 14 november een nieuwe bestelauto kopen of leasen, krijgen gratis een gegarandeerd inruilbod. 

Volkswagen e-Crafter: € 69.100

Gepubliceerd: 06 november 2018

Lang verwacht … toch gekomen: de Volkswagen e-Crafter is nu te bestellen. Volkswagen Bedrijfswagens levert de geheel elektrisch aangedreven bestelauto standaard met een dienstenpakket dat onder meer acht jaar onderhoud en APK, extra garanties, rijtrainingen en laadadvies bevat. De e-Crafter is ook te bezichten op de a.s. Bestelauto Expo.

Imbema introduceert de Easy Aero dakventilator op Bestelauto Expo 2018

Gepubliceerd: 23 oktober 2018

Op dinsdag 13 en woensdag 14 november 2018 staat Imbema op de Bestelauto Expo in Houten. Hier introduceert zij de Easy Aero, een unieke dakventilator voor zeer krachtige luchtcirculatie. Ook toont zij op een Mercedes Sprinter diverse veiligheidsverhogende oplossingen voor bestelwagens, zoals het Gatelock beveiligingsslot en het Easy Step opstapsysteem.

Bomvol beursprogramma op Bestelauto Expo 2018

Gepubliceerd: 15 oktober 2018

Bestelauto Expo 2018 geeft op 13 en 14 november in Expo Houten inzicht in de Nederlandse bestelautowereld. Bezoekers kunnen er niet alleen met nieuwe modellen kennismaken, maar er ook mee proefrijden. Op beide beursdagen zijn bovendien gratis seminars te bezoeken door onder meer Smart Mobility TU Eindhoven, evofenedex en Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid

Geen ontheffing B-rijbewijs elektrische personenbus

Gepubliceerd: 12 oktober 2018

Europa verleent geen ontheffing om volledig elektrische personenbusjes met een gewicht van meer dan 3.500 kg met een B rijbewijs te besturen. "Een onbegrijpelijk besluit, want het goederenvervoer krijgt deze ontheffing wel", stellen RAI Vereniging en Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV).

Laadindicator voor lichte bedrijfswagens

Gepubliceerd: 12 oktober 2018

Golstein Weegsystemen, bekend van de draadloze aslast weegsystemen voor vrachtwagens en meer dan 10 jaar ervaring met indicatieve weegsystemen voor voertuigen, heeft nu een laadindicator ontwikkeld voor de lichte bedrijfswagens/bestelwagens.

Peugeot Expert uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar 2019

Gepubliceerd: 27 september 2018

Na een uiterst spannende puntentelling is de Peugeot Expert naar voren gekomen als de Bestelauto van het Jaar 2019. Hij eindigde voor de technisch identieke Citroën Jumpy; de iets hogere waardering voor importeur en dealers van Peugeot gaf de doorslag. Derde werd de Mercedes-Benz Sprinter. 

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10050