Beurs is verplaatst naar 2021
Aanvang over:

Expo nieuws

Fleet Lounge Live Logo.png

Meld u gratis aan voor de online 'Fleet Lounge Live!' op 24 juni a.s.

Gepubliceerd: 19 juni 2020

Fleet- en Mobiliteitsmanagement in het (post) coronatijdperk. In de aanloop naar het grote, hybride Fleet Event op 30 oktober gaan we in de online Fleet Lounges Live! nader in op een aantal essentiële aspecten van fleet- en mobiliteitsmanagent tijdens de coronacrisis en daarna.

DSC_0024 (2).JPG

Publieksprijs 2020: alle winnaars op een rij

Gepubliceerd: 19 november 2019

Op de eerste dag van Bestelauto Expo zijn alle prijswinnaars gehuldigd van de door ons platform georganiseerde Publieksprijs 2020. We laten ze natuurlijk ook hier nog even de revue passeren! 

webfleet Rene de Jong.jpg

De slimme bus: “Als je te laat begint, is het niet meer in te halen”

Gepubliceerd: 14 november 2019

De vele zegeningen van een slimme bus. Zo luidde de presentatie van Rene de Jong van Europees telematicamarkt-leider Webfleet Solutions (voorheen TomTom Telematics) op de Fleet Lounge van afgelopen 13 november. De ‘vele zegeningen’ kwamen inderdaad voorbij. Maar...

monitor lichte bedrijfswagens.png

Volledig elektrische bestelauto bezig aan opmars

Gepubliceerd: 13 november 2019

Zo’n 59 procent van de bedrijven met meer dan 6 bestelauto’s overweegt serieus om in 2019/2020 een volledig elektrische LCV aan te schaffen, 47 procent overweegt een PHEV. Fleetowners verwachten zelfs dat in 2025 een derde van hun fleet elektrisch zal zijn aangedreven.

winnaar BEX 2020 PON.jpg

Volkswagen Transporter winnaar Bestelauto Expo Publieksprijs 2020

Gepubliceerd: 12 november 2019

Als het om bestelauto’s gaat, mag de Volkswagen Transporter zich een jaar lang de publiekslieveling van Nederland noemen. Dat blijkt uit de vandaag bekendgemaakte uitslag van de verkiezing Bestelauto Expo Publieksprijs 2020. Aan deze verkiezing is geen vakjury te pas gekomen; het publiek mocht kiezen uit alle beschikbare bestelauto’s en pick-ups op de Nederlandse markt. 

CAAZ2604

Boek nu ook uw standruimte voor de Bestelauto Expo van 12-13 november 2019

Gepubliceerd: 21 oktober 2019

Wilt u contactleggen met een brede doelgroep, van zzp’er tot mkb’er, van fleetowner en automotive manager tot wagenparkbeheerder? Word dan standhouder op de Bestelauto Expo! Of u nu importeur/dealer van bestelwagens bent of specialist in inrichting, signing, telematica, fleet-managementsystemen, etc., alle bedrijven in de bestelauto keten presenteren zich op het Bestelauto Expo platform.

201703-Bestelauto-vakbeurs.jpg

Help mee met de eerste Monitor Lichte Bedrijfswagens!

Gepubliceerd: 27 juni 2019

Dit jaar wordt voor de eerste keer de Monitor Lichte Bedrijfswagens uitgevoerd, een groot opgezet onderzoek met als doel een duidelijk beeld te krijgen van trends, ontwikkelingen en voorkeuren op het gebied van bestelauto’s. Dit RAI-initiatief kan echter niet zonder uw hulp!

Logo Bestelauto Expo Publieksprijs 2020 v3.png

"Moderne bestelauto verdient publieksprijs!"

Gepubliceerd: 10 juni 2019

Bestelauto Expo organiseert de ‘Bestelauto Expo Publieksprijs 2020’. Dit is een onderscheiding voor de bestelauto of pick-up die naar de mening van het publiek de hoogste eer verdient.

Goed bezochte Bestelauto Expo krijgt vervolg in 2019

Gepubliceerd: 20 november 2018

De tweede editie van de Bestelauto Expo zit erop. Het evenement heeft in de vernieuwde opzet bijna dubbel zoveel bezoekers getrokken dan vorig jaar, waarbij er deze editie wederom een mooie dwarsdoorsnede te zien was van de bestelautomarkt met alle bedrijvigheid eromheen.

MobiliteitsRAI 2019 van de baan, Bestelauto Expo ziet kansen

Gepubliceerd: 20 november 2018

De MobiliteitsRAI 2019 gaat niet door. Dat hebben RAI Vereniging en RAI Amsterdam gezamenlijk besloten. Oorzaak hiervan is een gebrek aan belangstelling. Terwijl de Bestelauto Expo dit jaar meer bezoek trok en volgend jaar zijn positie verder wil versterken.

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10050