10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:
Logo Bestelauto Expo Publieksprijs 2020 v3.png

"Moderne bestelauto verdient publieksprijs!"

Gepubliceerd: 10 juni 2019

Nieuw: Bestelauto Expo Publieksprijs 2020

Bestelauto Expo organiseert de ‘Bestelauto Expo Publieksprijs 2020’. Dit is een onderscheiding voor de bestelauto of pick-up die naar de mening van het publiek de hoogste eer verdient. Op de laatste beursdag van Bestelauto Expo (13 november) zal live de winnaar bekend worden gemaakt. Bestelauto Expo is een sterk groeiend platform bestaande uit een nieuwssite, nieuwsbrief, vaktijdschrift en beurs.

Volgens Patrick van Tilburg, directeur van Bestelauto Expo BV, verdient de moderne bestelauto een dergelijke publieksprijs. “De verkoop van nieuwe bestelauto’s gaat al tijden crescendo, het werkpaard van de Nederlandse economie is in toenemende mate een middel voor ondernemers om hun werk beter, efficiënter en duurzamer uit te voeren. En het is tegenwoordig een luxe-werkpaard voorzien van tal van extra’s in en rond het voertuig. Kortom, het verdient, net als de personenauto, een prijs die door en voor gebruikers wordt bepaald!”

Bij de verkiezing wordt de winnaar niet bepaald door een vakjury, maar door de mannen en vrouwen die dag-in-dag-uit hun geld verdienen met hun bestelauto. Zij kunnen stemmen op merken en modellen in vijf categorieën. De stempagina met alle verkiesbare modellen staat vanaf vandaag live op deze pagina! Alle gangbare modellen op de Nederlandse markt krijgen een plaats. Iedereen die dat wil, mag één stem uitbrengen in elk van de vijf categorieën. Dus vijf stemmen in totaal.

De categorieën zijn: 
1.    Gesloten bestelauto compact (Caddy, Berlingo, Dokker, etc.)
2.    Gesloten bestelauto middenklasse (Proace, Vito, Transit Custom, etc.)
3.    Gesloten bestelauto groot (Master, Boxer, Crafter, etc.)
4.    Gesloten bestelauto EV (alle grootte- en prijsklassen) 
5.    Pick-up (per merk 1 model)

Alle in Nederland leverbare modellen uit bovengenoemde categorieën nemen automatisch deel, geen enkel merk is uitgesloten. Gestemd wordt op een modelserie, dus niet op een specifieke uitvoering van een bepaald model.

Stemmen kan op: www.bestelauto-expo.nl/publieksprijs2020

Op 1 november wordt de shortlist bekendgemaakt van potentiële winnaars in de categorieën. Die worden ook gepresenteerd op het Publieksprijs Plein op Bestelauto Expo 2019 in Expo Houten. Uiteindelijk zal er uit elke categorie een nummer 1, 2 en 3 als winnaar bekend worden gemaakt en van alle categorieën een overall winnaar worden gehuldigd. Die mag de titel Winnaar Bestelauto Expo Publieksprijs 2020 een jaar lang met label* voeren!

*Officieel beeldmerk Bestelauto Expo Publieksprijs 2020

Over Bestelauto Expo
Bestelauto Expo is het nationale vakevenement en het nieuws- en kennisplatform voor iedereen die actief is in het bedrijfswagen-segment tot 3500kg. Op dinsdag 12 en woensdag 13 november 2019 ontmoet de bestelautowereld een brede doelgroep aan beslissers: zzp’er, mkb’er, fleetowners, wagenparkbeheerders, inkopers en diverse automotive-managers uit de sector. Bezoekers komen gratis naar het evenement voor kennis en informatie, netwerken, proefritten, taxeren en inruilen van de oude bus. Maar ook voor de concrete aanschaf van een bestelauto of wagenpark en dat tegen scherpe beursaanbiedingen. Het is dus óók een verkoopbeurs! Een unieke kans om contacten te leggen én zaken te doen. Bestelauto Expo wordt georganiseerd door EXPOMotion.

De Bestelauto Expo is op 12 en 13 november 2019 – Expo Houten

Over EXPOMotion
EXPOMotion brengt evenementen tot leven en mensen in beweging. Naast een organisatorisch grondige aanpak van een event, zorgt de organisatie met creatieve mogelijkheden voor een onderscheidende invulling van congres, beurs of evenement. EXPOMotion is ook producent van het Remarketing Event en Lounges en het Fleet Event en Lounges.

Download hier het Persbericht (WORD)
 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10050