13 & 14 november 2018 Expo Houten
Aanvang over:

Expo nieuws

00-Apollo-Altrust-All-Season

Apollo Tyres presenteert nieuwe allseason-banden van de Altrust-serie

Gepubliceerd: 13 augustus 2018

Na het succes van de Altrust Summer - winnaar van twee grote bandentests* in 2017 - voegt Apollo Tyres nu de Altrust All Season toe aan deze serie. Vanaf 1 augustus zijn veertien verschillende maten, speciaal ontworpen en geproduceerd voor het bestelwagensegment, beschikbaar voor de meest populaire bestelwagenformaten.

Louwman-StreetScooter

Louwman start verkoop StreetScooter

Gepubliceerd: 10 augustus 2018

Louwman Group is officieel dealer- en servicepartner geworden van StreetScooter voor de Nederlandse markt. Streetscooter is de bestverkopende fabrikant van volledig elektrische bedrijfswagens in Duitsland. Louwman Group werkt aan een verbreding en verduurzaming van haar portefeuille en ziet StreetScooter als de perfecte aanvulling op het reeds bestaande assortiment waarmee aan de groeiende zakelijke marktvraag naar 100% elektrische bestelwagens kan worden voldaan. 

PERSBERICHT: Nieuw kwartaalmagazine Bestelauto Expo

Gepubliceerd: 26 juni 2018

Bestelauto Expo breidt vanaf oktober uit met Bestelauto Expo Magazine, een kwartaalblad over bestelauto’s, dat in een oplage van maar liefst 60.000 stuks verschijnt. Het magazine wordt gemaakt door het team dat ook tekent voor het online platform bestelauto-expo.nl, dat op zijn beurt is gekoppeld aan de gelijknamige, jaarlijkse vakbeurs in Houten. 

Bestelauto Expo breidt uit met online Nieuws- & Kennisplatform

Gepubliceerd: 24 april 2018

In de aanloop naar de tweede editie van het vakevenement Bestelauto Expo op 13 en 14 november in Expo Houten, is vandaag het nieuwe online platform live gegaan met nieuws, achtergronden, bestelautotests, videoverslagen en zelfs een chatfunctie.

Gefeliciteerd California

Volkswagen California camper viert 30e verjaardag

Gepubliceerd: 22 april 2018

Slingers en taart bij Volkswagen Campers, dat de 30e verjaardag van het model California viert. De fabrikant verkondigt verheugd dat het eerste model, gebaseerd op de VW Transporter met de luchtgekoelde boxermotor achterin, nu een klassieker is. 

Chevin lanceert fleetmanagementpakket voor kleinere wagenparken

Gepubliceerd: 19 april 2018

Chevin Fleet Solutions richt zich met het fleetmanagementsoftwarepakket FleetWave vooral op grotere fleetowners. Nu heeft het bedrijf een ‘toegankelijker’ en ‘budgetvriendelijker’ pakket ontwikkeld voor kleinere wagenparken: FleetWave CORE.

Europese primeur: FLINC EV komt met elektrische 4x4 SUV: Tembo Electric Cruiser

Gepubliceerd: 11 april 2018

FLINC EV komt met een nieuw product, een elektrisch aangedreven 4×4 SUV, de Tembo Electric Cruiser. De basis is samengesteld met als uitgangspunt een heavy duty vehicle voor de mijnbouw. 

PERSBERICHT: Bestelauto Expo 2018 op 13 & 14 november

Gepubliceerd: 05 februari 2018

Beursorganisator EXPOMotion kondigt de tweede editie aan van Bestelauto Expo, de nationale vakbeurs voor de bestelautobranche. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november bundelt het event in een vernieuwde opzet alle producten en informatie over bestelauto’s voor ZZP'ers, MKB'ers, fleetowners en automotive managers. De locatie is wederom Expo Houten en de toegang is na online voorregistratie gratis. 
 

Mockup equipvehicle

Startup lanceert nieuw online platform Equipvehicle.nl

Gepubliceerd: 30 januari 2018

Op het gebied van LED-signalering en LED-verlichting voor voertuigen is er een overstelpend aanbod. Er zijn tal van fabrikanten/merken en producten maar er is ook nog eens een enorm verschil in kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs. Met EquipVehicle ben je verzekerd van de beste keuze.

p36_elektrisch

Compact elektrisch bestellen

Gepubliceerd: 22 november 2017

Een primeur op de Bestelauto Expo was de compacte Cenntro Metro. Deze 100 procent elektrische stadsbesteller is van Amerikaanse makelij en kan 700 kg lading vervoeren over een afstand van maximaal 80 kilometer.

Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief!

Geef u op voor onze tweewekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10050