12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:
sitebanner-800x99-animated-loop

Expo nieuws

CAAZ2604

Boek nu ook uw standruimte voor de Bestelauto Expo van 12-13 november 2019

Gepubliceerd: 15 oktober 2019

Wilt u contactleggen met een brede doelgroep, van zzp’er tot mkb’er, van fleetowner en automotive manager tot wagenparkbeheerder? Word dan standhouder op de Bestelauto Expo! Of u nu importeur/dealer van bestelwagens bent of specialist in inrichting, signing, telematica, fleet-managementsystemen, etc., alle bedrijven in de bestelauto keten presenteren zich op het Bestelauto Expo platform.

201703-Bestelauto-vakbeurs.jpg

Help mee met de eerste Monitor Lichte Bedrijfswagens!

Gepubliceerd: 27 juni 2019

Dit jaar wordt voor de eerste keer de Monitor Lichte Bedrijfswagens uitgevoerd, een groot opgezet onderzoek met als doel een duidelijk beeld te krijgen van trends, ontwikkelingen en voorkeuren op het gebied van bestelauto’s. Dit RAI-initiatief kan echter niet zonder uw hulp!

Logo Bestelauto Expo Publieksprijs 2020 v3.png

"Moderne bestelauto verdient publieksprijs!"

Gepubliceerd: 10 juni 2019

Bestelauto Expo organiseert de ‘Bestelauto Expo Publieksprijs 2020’. Dit is een onderscheiding voor de bestelauto of pick-up die naar de mening van het publiek de hoogste eer verdient.

Goed bezochte Bestelauto Expo krijgt vervolg in 2019

Gepubliceerd: 20 november 2018

De tweede editie van de Bestelauto Expo zit erop. Het evenement heeft in de vernieuwde opzet bijna dubbel zoveel bezoekers getrokken dan vorig jaar, waarbij er deze editie wederom een mooie dwarsdoorsnede te zien was van de bestelautomarkt met alle bedrijvigheid eromheen.

MobiliteitsRAI 2019 van de baan, Bestelauto Expo ziet kansen

Gepubliceerd: 20 november 2018

De MobiliteitsRAI 2019 gaat niet door. Dat hebben RAI Vereniging en RAI Amsterdam gezamenlijk besloten. Oorzaak hiervan is een gebrek aan belangstelling. Terwijl de Bestelauto Expo dit jaar meer bezoek trok en volgend jaar zijn positie verder wil versterken.

Fleet Lounge: mijn autonome auto begrijpt me niet

Gepubliceerd: 19 november 2018

Afgelopen week vond tijdens de Bestelauto Expo in Houten ook de Fleet Lounge plaats. Daarbij ging het om het verduurzamen van het wagenpark – en de grenzen aan technologische groei.

Speciale Toyota Proace debuteert op Bestelauto Expo

Gepubliceerd: 08 november 2018

Toyota Bedrijfswagens verschijnt dit jaar met een bijzondere Nederlandse primeur op de vakbeurs Bestelauto Expo in Houten. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november is de speciale uitvoering van de Proace bestelauto exclusief te bewonderen op stand 350 van Toyota. Meer details over het bijzondere nieuwe model volgen spoedig - houd daarvoor vooral deze site en onze nieuwsbrief in de gaten. 

Penny LaadLift - Het hydraulische hefplatform voor uw specifieke ARBO laad en los vraagstuk

Gepubliceerd: 07 november 2018

Bedrijven kiezen steeds vaker voor de LaadLift om hun producten te kunnen laden en lossen. Ontdek waarom een LaadLift een veilig en efficiënte optie is voor uw bedrijfsvoertuig. Er is niets ergers dan moeite ervaren om grote en zware lading in uw voertuig te krijgen. Door dit met de hand te doen, riskeert u schade aan uw voertuig, schade aan het product of in het ergste geval riskeert u de gezondheid en veiligheid van uw personeel. 

BCA taxeert ‘live’ tijdens Bestelauto Expo 2018

Gepubliceerd: 07 november 2018

De groeiende economie stimuleert de vraag naar bestelauto’s. Tijdens de eerste negen maanden van 2018 zijn 5,8% meer nieuwe bestellers verkocht dan vorig jaar. Ook gebruikte bestelauto’s vinden snel een nieuwe eigenaar. Daarom verzorgt BCA Autoveiling dit jaar opnieuw ‘live’ inruiltaxaties tijdens Bestelauto Expo 2018 in Houten. Bezoekers die op 13 en 14 november een nieuwe bestelauto kopen of leasen, krijgen gratis een gegarandeerd inruilbod. 

Volkswagen e-Crafter: € 69.100

Gepubliceerd: 06 november 2018

Lang verwacht … toch gekomen: de Volkswagen e-Crafter is nu te bestellen. Volkswagen Bedrijfswagens levert de geheel elektrisch aangedreven bestelauto standaard met een dienstenpakket dat onder meer acht jaar onderhoud en APK, extra garanties, rijtrainingen en laadadvies bevat. De e-Crafter is ook te bezichten op de a.s. Bestelauto Expo.

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10050