10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

VW Multivan voor 15e keer favoriet

Gepubliceerd: 05 februari 2018

Normaal gesproken zouden we niet zo snel berichten over door andere media aan auto’s uitgereikte awards, prijzen en uitverkiezingen. Deze uitzondering bevestigt de regel: in Duitsland heeft de Volkswagen Multivan voor het 15e achtereenvolgende jaar de publieksprijs van lezers van ‘auto motor und sport’ gewonnen, en wel als beste ‘Van’.

En we noemen dit zelfs ondanks het feit dat het niet eens een bestelwagen betreft, maar de luxueuze personenuitvoering van de Transporter. Hoe dan ook, het onderzoek geldt als het grootste en belangrijkste van Europa. Het automagazine schotelde lezers 385 verschillende modellen in elf categorieën voor, waarvan 45 in de Van-klasse die daarmee het drukst bezet was. Volkswagen maakt in de berichtgeving van de gelegenheid gebruik om de afzetstijging van de T6-reeks (Transport/Multivan/Caravelle/California) te memoreren: vorig jaar 206 duizend stuks, tegenover 198 duizend in 2016. 

<

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10049