10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Toyota brengt exclusieve Proace Grey Platinum

Gepubliceerd: 07 januari 2019

“Ontwikkeld voor ondernemers die sterk gereedschap zoeken en zich tegelijkertijd iets moois gunnen.” Zo presenteert Toyota de nieuwe uitvoering Grey Platinum van de Proace, die naast de vergelijkbare Black Platinum in het gamma komt. De prijzen beginnen bij € 27.500. 

De Proace Grey Platinum wordt altijd geleverd in de bijzondere carrosseriekleur Marble Silver, in combinatie met pianolak-zwarte designaccenten. “Beide Platinum-versies zijn als yin en yang onderling verbonden, maar tegelijkertijd erg verschillend”, aldus de importeur. De spiegelkappen en beschermstrippen op de flanken zijn uitgevoerd in contrasterende hoogglans zwarte lak, evenals de herkenbare grille. Zwarte glass-look panelen en nieuw ontworpen 17-inch lichtmetalen velgen maken het stoere en dynamische geheel af. Een subtiel detail is de rode bies op de grille. Deze refereert aan de rode stiknaden in het speciaal ontworpen volledig lederen interieur.

Stoere en luxe specificaties 
De industriële carrosseriekleur Marble Grey geeft de PROACE Grey Platinum een stoere en ijzersterke uitstraling. De spiegelkappen en beschermstrippen op de flanken zijn uitgevoerd in contrasterende hoogglans pianozwarte lak, evenals de herkenbare grille. Zwarte glass-look panelen en nieuw ontworpen 17-inch lichtmetalen velgen maken het stoere en dynamische geheel af. Een subtiel detail is de rode bies op de grille. Deze refereert aan de rode stiknaden in het speciaal ontworpen volledig lederen interieur.

 

Standaard met Full Map navigatie
Zowel de Black Platinum als de Grey Platinum is leverbaar als Proace Worker, Long Worker en Dubbele Cabine. De basis is het uitrustingsniveau Professional met onder meer standaard Full Map navigatie, DAB+, climate control en keyless entry. De Grey Platinum is leverbaar vanaf € 27.500 excl. btw (Worker 1.6 D-4D met 85 kW/115 pk). Desgewenst kunnen beide uitvoeringen compleet ingericht en aangepast afgeleverd worden.


 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10049