10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Tijdelijk leverbaar: Toyota Hilux Challenger

Gepubliceerd: 29 januari 2019

Toyota hijst de Hilux tijdelijk in een extra stoere outfit, Challenger genaamd. Het is een onvervalst actiemodel, die veel extra’s heeft die tegen een gereduceerd tarief als pakket worden aangeboden. De prijzen beginnen bij € 32.990 excl. BPM/BTW.

De nieuwe Toyota Hilux Challenger is leverbaar als Xtra Cabine Van 4x4. Hij heeft spatbordverbreders, 18-inch lichtmetalen velgen, led-koplampen, een pushbar en een matzwarte roll-overbar. De fraaie tonneau-cover is in dit geval uitgevoerd in de carrosseriekleur. Vanbinnen is hij opgetuigd met automatische airconditioning, stoelverwarming, cruise control, Toyota Go navigatie en zwarte, leren bekleding. De Hilux Challenger heeft bovendien Toyota Safety Sense, waarin diverse hightech veiligheidssystemen zijn opgenomen.

Zolang de voorraad strekt
De Hilux heeft een laadvermogen van ruim 1.100 kg en een trekvermogen van 3.500 kg. De 4x4-aandrijving is inschakelbaar en voorzien van een sperdifferentieel op de achteras. De motor is altijd de 110 kW/150 pk sterke 2.4 D-4D viercilinder turbodiesel. De prijzen van de Hilux beginnen bij € 29.490, de Challenger kost € 32.990. Het prijsvoordeel bedraagt € 4.393. De Hilux Challenger is per direct bij de Toyota-dealer verkrijgbaar, maar alleen zolang de voorraad strekt. 


 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10049