10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Stoere jongen: Nissan Navara N-Guard

Gepubliceerd: 17 september 2018

Nissan brengt de N-Guard als nieuwe versie van de Navara. De pick-up is volgens het merk nog meer gericht op gebruikers die zakelijk en recreatief gebruik willen combineren. De prijzen beginnen bij € 36.640. 

De N-Guard is gebaseerd op de uitvoering Tekna en heeft bovendien een zwarte grille, mistlampomlijsting, spiegelkappen, portiergrepen, achterbumper, treeplanken en dakrails.  Ook de voor deze versie unieke lichtmetalen wielen zijn zwart gelakt. De koplampen hebben een donkergetinte behuizing en er is een elektrisch te openen zonnedak met getint glas. Vanbinnen komen we leren bekleding met gele stiksels tegen. De auto is er in het wit, grijs en zwart en heeft zijn eigen striping. Voor de ware off-roadavonturiers biedt Nissan het OFF-ROADER AT32 pack. Dit omvat een versterkt onderstel met 20 millimeter meer bodemvrijheid en volledige bodembescherming, alsmede 32-inch banden. Verder kan een snorkel worden geïntegreerd (voor de auto, niet de bestuurder), zodat diepe doorwadingen mogelijk zijn. De N-Guard staat als primeur op de IAA.
 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10049