10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:
EM_nieuws_week34_camper1

Riant kamperen met VW Grand California

Gepubliceerd: 20 augustus 2018

In het voorjaar van 2019 brengt Volkswagen de nieuwe, op de Crafter gebaseerde camper Grand California op de markt. Aan de basis ligt het California XXL studiemodel dat vorig jaar werd gelanceerd.

Naar California-traditie krijgt de Grand California een licht interieur, met grote ramen achterin en opzij en forse lichtkoepels achterin boven het tweepersoonsbed en in het woongedeelte. Hij krijgt draaistoelen voorin en een tweezitsbank in het woongedeelte. De keuken bestaat uit een uitschuifbare 70-liter koelkast inclusief vriesvak (ook van buitenaf via de schuifdeur toegankelijk), een tweepits gasfornuis, een spoelbak en diverse kastjes en laden. Een wezenlijk verschil ten opzichte van de compactere California (op basis van de Transporter T6) is volgens Volkswagen de badkamer met onder meer toilet, douche en een wegklapbare wasbak. De optielijst bevat onder meer een hoogslaper voor kinderen en een geïntegreerd panoramadak. Net als de California ‘T6’ wordt ook de Grand California in diverse dubbele kleurstellingen leverbaar. De Nederlandse prijzen en specificaties volgen in aanloop naar de marktintroductie.


 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10049